Létezhetnek földönkívüliek mit gondólsz?
Tuti, hogy vannak, de csak az USA-ban! Ott is kizárólag Hollywood környékén.
Bővebben érdeklődj Pataki Attilánál!
sziasztok.
nézzünk végig a földön,hol van élet.
mindenhol! a földön a levegöben a föld alatt a vizben (de még a tüzben is).
1 vizcseppben több millió élölény találhato,független attol hogy hideg vagy meleg van.
nincs bizonyiték a földönkivüliek létezéséröl?
hiszen tele van vele az internet.pesze tudjuk hogy fake fake hátán,de én erre azt szoktam mondani hogy mindegy hány milliárd a kamu ha csak 1 igazi onnantol kezdve a többi lényegtelen.
tul messze vannak hogy idejöjjenek?mert a fénysebesség tul lassu az univerzum meg tul nagy!pesze nekünk tul nagy és a fénysebesség tul lassu.
nem hiába találta ki einsten a féregjukakat.
ne hidjük hogy mindent tudunk arrol a fizikárol ami egyetemes mert nem az.
rég megdölt a fizika ahogyan a történelem is.
de nem fogják át irni a történelem könyveket mert jobb ha hülyék maradunk.
nem kell ahoz messzire mennünk hogy érdekes dolgokat találjunk a témába.elég ha mondjuk kinyitunk egy bibliát.(sajnos a biblia nem hiteles mert a hülye ember jobb cimszoval megváltoztatták ugy kb 5000 helyen).
vagy a mahábháratát egy indiai eposzt.
bibliol pl csak hogy eggyet kiemeljek:
Máriát meglátogatja egy angyal és azt mondjaneki hogy szived alatt hordod a megváltót....(lehet hogy nem igy van pontosan de biztos mindenki ismeri hogy miröl is van szó.)
bhagavatamban nem kevesebbet álitanak miszerint a föld belsejében élnek a mennyei kígyók,sose süt oda a nap mégis fény ragyogja be országukat.
budha élete:rájön hogy hiába a királyság pénz hatalom nők, nem tud betelni és bele un az egészbe ezért el megy remetének.ekkor megtalálja sambala királyságát (nem létezik, legalábbis nem emberi.)csak azok elött nyílik meg akik alkalmasak rá.igy lett gotama szithárt királybol budha.
ennél jobb bizonyitékok kellenek?
rosswel, 1996 brazilia, medvegyev interju.
tudják jol hogy nem hiszik el az emberek mert a bizonyiték nem elég akor már látni is akarják élöben,vagy ezt is csak valaki irta.
regényeket lehetne irni a témával kapcsolatba és az is kevéslenne.
1996 os braziliai katasztrofával kapcsolatba: akkoriban az a faj körbezárta egy energia háloval a földet hogy nehezebbé tegyék az emberiség meg világosodását.
akkor valamiért 2 idegen engem is meglátogatott,magukkal hivtak én velük mentem nem raboltak el, nem törölték az emlékeimet.
kb 6 7 éves lehettem.
meg értem mindenki néző pontját, hiszen nem csak hitelt érdemlő emberek írnak a gyakori kérdésekre.(akár magamra is gondolhatok.)
úgy gondolom nem baj ha az ember nyitott mindenre,mert akkor van miből szelektálnia.
nehéz lenne ugy fizikát tanulni/használni hogy nem alkalmazunk hozzá matematikát.
történészek sem ugy kutatnak hogy a leleteket ,pl iratokat(akár vallási) nem vennék figylembe.
persze azért vannak kivételek.
azt hiszem nem csak nekem kellene bővítenem a tudásomat.
azt hittem hogy az emberek tisztában vannak azzal a ténnyel hogy a média arrol szol ami eladható vagy ami csak az eszükbe jut.
hányszor hallani látni olyan hírt ami nem is hír.
pl ki kivel jár ki nagyobittota meg a mellét.....stb
de az hogy találtak oriás csontvázakat az már nem hír és nem is hihető.
pedig a britis muzeumba ki is állitották.csak hogy egyet mondjak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!