1/17 anonim válasza:
Ha ivaros szaporodásúak, akkor miért ne.
2/17 anonim válasza:
Igen, a melegek mind földönkívüliektől származnak.
3/17 anonim válasza:
Én azt hallottam, hogy nincs nemük, s hogy a kis földönkívülit automatából veszik.
4/17 anonim válasza:
Miért ne léteznének ott is melegek? :D A legtöbb állatfajnál is jelen van.. ezt a homoszexualitás témát csak a nagyon bigott unintelligens emberek dramatizálják túl....
5/17 anonim válasza:
Számtalan földönkívüli faj létezhet, mert az Univerzum hatalmas. Nem hiszem, hogy egy ilyen óriási világmindenségben csak az emberiség kiváltsága lenne a homoszexualitás.
7/17 anonim válasza:
Nem tudom. Ne felejtsük el, a homoszexualitást a részben a genetika részben pedig a környezet okozza.
Lehet, hogy a földönkívülieknek nincsenek genetikai betegségeik, és mivel az nincs, nincs meleg felvonulás sem, szóval a környezet sem okozhatja a homoszexualitást.
ERGO: Ha genetikailag lehetnek melegek, akkor lehetnek.
8/17 anonim válasza:
Én atomot küldenék mindegyik földönkívülire pláne a k0cs0g kis szürkékre. <(•__•)>
♠♣♣♣♣
♪♪♪♪♪
9/17 anonim válasza:
Hát aszonnyák, hogy nekik nincs olyan kifinomult érzelmi világuk mint az embernek, ellenben nagyon magas az intelligenciájuk, és ha vannak is nemek, nem tartanák racionálisnak, hogy önön nemükkel létesítsenek kapcsolatot, mert annak nincs fajfenntartási értelme.
10/17 anonim válasza:
Kedves 4.
Látom, nagyon megtetszett az "unintelligens" szó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!