Kezdőoldal » Ezotéria » UFO észlelések » Miért hangzik irracionálisan/e...

Miért hangzik irracionálisan/ezoterikusan sok embernek, hogy ha azt mondjuk földönkívüliek jártak és járnak is a bolygónkra?

Figyelt kérdés

Mintha nekünk ha meglenne a technológia akkor nem mennénk életet keresgélni?

Miért olyan hihetetlen, hogy van olyan faj aki pont ránk talált?

valszeg ugyan ez ment Amerika felfedezése előtt

2016. ápr. 3. 09:17
1 2 3 4
 31/35 A kérdező kommentje:
oké..amíg nincs bizonyíték bármelyikőnk beszélhet, megértelek..
2016. ápr. 4. 19:46
 32/35 anonim válasza:

Ez a kérdés nekem is sokszor eszembe jutott,hogy miért kell ezoterikusan kezelni idegen helyről származó életet.

Ami engem nagyon idegesít,hogy az emberek többsége hisz abban,hogy létezik egy szakállas öreg,aki ledobott két embert a Földre,és juppi. Persze,ha azt mondod neki,hogy multidimenziók az már hülyeség (ja,mert a halál utáni élet nem az xD ).Ezt azzal tudom feldolgozni,hogy az emberek nagy része korlátolt,és sokkal egyszerűbb felfogni egy teljesen tudománytalan dolgot,mint egy olyat aminek van realitása,csak nehéz elképzelni./honnan tudod,hogy Isten létezik: mert tudom,hiszem (aha okcsá xD)/ Pl.pár száz évvel ezelőtt azt hittük,hogy a Föld lapos,aki nem így gondolta,azt megölték.Most már tudjuk,hogy közel gömbölyű,és mindjárt mekkora hülyeségnek tűnik,hogy lapos.Na majd pár száz év múlva biztosan lesznek olyan dolgok,amik ma teljesen egyértelműek,és akkor majd rajtunk röhögnek.

Ha logikailag nézzük sokkal valószínűbb,hogy létezik máshol is élet.Csak ugye a vallás már az emberek tudatába beleégette,hogy csak mi vagyunk.De nézz körül.Valamennyit tudunk a naprendszerünkről ,a galaxisunkról szinte alig tudunk valamit,Más galaxisról meg pláne,sőt még a saját bolygónkat is alig ismerjük.Akkor hogyan jövünk mi ahhoz,hogy azt mondjuk: csak egy apró helyen van élet.Azt persze sosem lehet bebizonyítani,hogy valami nincs,csak azt,hogy valami van :P. Ha az élet nálunk kitudott alakulni,biztos vagyok benne,hogy máshol is kitud.Itt sajnos a filmek borzalmasan romboló hatása (a témában) is hozzájön,mert mindenki humanoid lényekként tudja csak elképzelni,holott lehet egy vírus,növény,bogár vagy olyan amit még elképzelni sem tudunk.És én nem hiszem azt sem,hogy kizárólag szén alapú élet létezhet,mert attól hogy itt működik,nem kell mindenhol működnie.

A végére még egy téma,ha léteznek is,miért kell mindig idejönniük? xD Ha egyáltalán olyan intelligensek,hogy eljutnak az űrutazásig,miután máshonnan jönnek nem hiszem,hogy a földi légkör nekik való lenne (persze ha csak nem ugyanilyen bolygóról jönnek,de hogy a légkör összetétele,nyomása stb. ugyanilyen legyen arra nagyon kicsi az esély,persze nem kizárt,de azért na :P ).Nem zárom ki,hogy ha van a közelünkben intelligens élet,nem jöhetnének ide,de azért kétlem,hogy ez lenne a nyaralójuk,és köztünk élnek meg stb. (persze ha látok rá megdönthetetlen bizonyítékot,én leszek a legboldogabb).

Válaszolva a kérdésre xD szerintem a média,és a vallás teszik tönkre a az emberek szabad gondolkodását.Persze nincs bajom a médiával,sok jó dolog van ott,csak azért nem kell mindent készpénznek venni.A vallás meg...mindenki szíve joga,hogy miben hisz,de azért gondolkodni is lehet,nem csak vakul menni olyan emberek után,akik azt mondják,hogy ők a láthatatlan emberke (vagy nem ember,igazából földönkívüli xD ) hírnökei.

2016. ápr. 12. 15:07
 33/35 anonim ***** válasza:
Nem a földönkívüli élet lehetősége ezo kategória hanem az ufo szarságok.
2016. ápr. 17. 18:45
 34/35 anonim ***** válasza:

azért mert jobban érdekli az embereket az hogy a stár gyereke mekkorát szart vagy de jo az a sorozat,nem érek rá ojan dolgokkal foglakozni ami nincs mert fontosabb dolgom is van.

nem elég az a bizonyiték ami van mert fake fake hátán

de ha csak 1 is van ami nem kamu akkor mindegy hogy mennyi kamu van.

egszerüen távol ál az emberektöl a az ezoteria.

ne aggód egyre nö a tudatosság és fel ébred az emberekben a kiváncsiság az igazságra és nem csak azzal foglalkoznak majd hogy ki elégitsék az érzékeiket.

látnak az ürben 10m es sziklákat de ami át látszó nem biztos.

nincs az embereknek elég fantáziájuk ahoz hogy jáccanak a gondolattal. hogy az emberekénél meröben más technologiákat fel fogjanak.

2016. máj. 3. 15:39
 35/35 anonim ***** válasza:

ha bizonyiték kell itt van 2.

rosswel. már több filmet is csináltak belöle.

a leg ujjab röviden annyi hogy pár gyerek játszota el hogy ufonautának kinézö valamibe kecske belsö szerveket raktak és a régi hitelesfelvételt ezzel a filmel akarták lejáratni.

a másik az a 1996 os brazil katasztrofa.

én találkoztam ezzel a fajjal akkor és nem voltak rosszak ahogyan hitték öket.

de ezt a sztorit már sok helyre le irtam.

2016. máj. 3. 15:45
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!