Törölték a Youtube-ról a rejtélyes Ufós csatornát, ami után egyre több ember nyomozott. A háttérhatalom műve?
Egy ufó kutató rengeteg ufós videot töltött fel a csatornájára, majd miután mindenki beszélni kezdett róla a BBC hosszú cikket szentelt a témának. Ezután pár órával tűnt el a csatorna, a hivatalos indoklás szerint azért, mert “többszörösen vagy súlyosan megsértette a YouTube spamekre vonatkozó irányelveit. Azaz a háttérhatalom nem akarta, hogy az emberek lássák a bizonyítékokat az ufókra. Higyjük azt, hogy senki sem létezik rajtunk kívűl. Ez annyira átlátszó és tipikus !......
Mit gondólsz ?
* higgyük
* kívül
* gondolsz
A képességeid csak arra tesznek alkalmassá, hogy következetesen helytelenül írd le a gondolsz szót?
Igen, háttérhatalom törölte le. Legalábbis nem láttam még a pesti utcán a tulajdonost, táblával a kezében, hogy hé, én vagyok a google istene, s mindent törlök, azt is amit nem is gondólnál (sic!).
A google (youtube) abból él, hogy használják. Ha egy tartalom nem törvénybe ütköző, akkor azt nem törlik. Az embereknek meg joguk van butaságokhoz. Ha a sok ostoba ufós videó forgalmat (és bevételt) generál, akkor miért törölnék?
De rendben, titkolják előlünk az idegeneket. De dollármilliárdokat költenek arra, hogy ne tudjunk róla, s mégis minden nap van valami „kiszívárogtatás”. Ennyire amatőrök?
Nem gondólod (sic!), hogy nevetséges feltételezés.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!