Szerintetek ez az volt?
Figyelt kérdés
Most 10 perccel ezelőtt kiment a bátyám és mondta hogy megy valami az égen ami villog. Kimentem megnézni és sárga piros zöld szín váltakozott egymás után. Az egész család látta ezt, szerintetek ez ufo volt?2016. márc. 14. 22:55
11/20 donmogyoróscsirke válasza:
vicces hogy a távirányítású repülőgép / helikopter játék, de még a drón se merül fel senkiben.. gyerekek van itt pár ember akit elvittek az idegenek? :D
12/20 anonim válasza:
Persze, mert este 11-kor mindenki a játék repülőgépével /helikopterével/drónjával szokott kinn szórakozni a korom sötétben, 1 fokban..
13/20 donmogyoróscsirke válasza:
Bárki lehet aki éppen unatkozik, és nem tartja vissza a hideg, vagy szimplán valaki éjszakai felvételt készít pl egy drónnal. Nem kevésbé elképzelhetetlenebb egy idegen eredetű repülőtárgyhoz képest..
14/20 A kérdező kommentje:
Az biztos, hogy nem volt hangja. Olyan fura volt az egész. A fényei villogtak, de váltakoztak és egyértelműen ki lehetett venni az égen olyan fényes volt a fénye.
2016. márc. 15. 20:02
15/20 anonim válasza:
Ilyesmit láttál kérdező?
16/20 A kérdező kommentje:
Igen ilyesmi volt. Annyi, hogy egy kicsit erősebb volt a fénye mint itt.
2016. márc. 15. 20:53
17/20 anonim válasza:
Hogy lenne már az ISS? Ketten is írjátok, pedig hatalmas baromság! Az ISS egyenletesen haladó, folyamatosan világító fehér pont.
Nekem elég egyértelműen drónnak tűnik a leírtak alapján. Színes fényekkel villog, cikázik és csendes. A hideg és a sötét egyáltalán nem kizáró érv. A fényei sötétben a leglátványosabbak, a hideg ellen pedig létezik kabát.
18/20 anonim válasza:
Ez egy UFO volt!!! Én is láttam!!! Nem vagy véletlenül miskolci? Nagyin megijedtem amikor láttam!!!
19/20 A kérdező kommentje:
Sajnos nem, Zala megyében lakom. Lehet hogy onnan teleportált ide vagy egy másik volt.
2016. márc. 16. 23:25
20/20 veterán vas válasza:
UFO kérdésekben kizárólag a Pataky Attila személyes nyilatkozata a mérvadó. :D
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!