Kezdőoldal » Ezotéria » UFO észlelések » Szerintetek ez az volt?

Szerintetek ez az volt?

Figyelt kérdés
Most 10 perccel ezelőtt kiment a bátyám és mondta hogy megy valami az égen ami villog. Kimentem megnézni és sárga piros zöld szín váltakozott egymás után. Az egész család látta ezt, szerintetek ez ufo volt?
2016. márc. 14. 22:55
1 2
 1/20 donmogyoróscsirke ***** válasza:
48%
Ezek szerint nem szóltam Józsi bácsira elégszer hogy szerelje már le a karácsonyi díszítést! Ittasan mindig próbál trollkodni..
2016. márc. 14. 23:37
 2/20 A kérdező kommentje:
Nem trollkodom, még sose láttam ilyet és nem csak én, hanem a családom is látta...
2016. márc. 14. 23:49
 3/20 donmogyoróscsirke ***** válasza:
Amúgy nem hinném. Persze bele lehet magyarázni.. De tuti valami repülő volt, vagy ilyesmi.
2016. márc. 15. 00:06
 4/20 anonim ***** válasza:

Egy repülő mióta szokott piros zöld fényt árasztani?

Kérdező, arra nem emlékszel, hogyan repült az a valami, milyen gyorsan, egyenletesen haladt-e, vagy állt egy helyben, vagy néha megállt? Mennyi ideig láttátok?

2016. márc. 15. 05:34
 5/20 A kérdező kommentje:
Olyan cikk cakk szerűen mozgott de nagyon sokáig csak állt egyhelyben.
2016. márc. 15. 07:50
 6/20 anonim ***** válasza:
0%
Jajj! Ez a nemzetközi űrállomás volt, a házunk fölött is sokszor elmegy!
2016. márc. 15. 10:40
 7/20 anonim ***** válasza:
Kétlem h ufo lett vna. Miért villogna az ufo?
2016. márc. 15. 13:10
 8/20 anonim ***** válasza:

repülő,vagy az ISS

:)

2016. márc. 15. 13:34
 9/20 anonim ***** válasza:
A repülő nem szokott egy helyben állni a levegőben, pláne nem megy cikk cakkban. Helikopter sem lehetett, annak nagy a hangja, gondolom azt meghallottátok volna még messziről is, de az sem szokott pirosan vagy zölden világítani, és habár avval komplexebb mozgást lehet végezni a levegőben, mint egy repülővel, a helikopterre se jellemző az indokolatlan cikk-cakk mozgás vagy egy helyben állás. Ha láttam is helikoptert valamikor az égen, azt már percekkel korábban észleltem a hangja miatt, mint ahogy az égen észrevettem volna. Kár h nem tudtátok levideózni, mert jó eséllyel valóban ufo volt.
2016. márc. 15. 15:35
 10/20 anonim ***** válasza:
Helikopter?
2016. márc. 15. 19:21
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!