Milyen bizonyítékot tartanának hitelesnek észlelésről / eltérítési élményről hitelesnek a "szkeptikusok"?
30-35 éve még hitelesnek látszott egy-két bizonyíték. Akkoriban én is elfogadtam, pedig már akkor is tudtam, hogy az emberi szem nagyon könnyen becsapható.
Azóta sorra minden bizonyítékról kiderült, hogy hamisítvány. A technika hatalmasat fejlődött, és minden LÉTEZŐ objektumról hihetetlenül jó minőségű képeket, elemezhető felvételeket lehet készíteni. Az UFO-król valahogy sohasem sikerül...
"A legviccesebb hogy a "Szkeptikus Társaság" szerinted nem szkeptikus. "
A (magán) Wikijük alapján döntöttem el, az UFO témát taglaló cikkük annyira gyengén sikerült, hogy az már szándékos csúsztatásnak, manipulációnak néz ki, több UFO észlelést mosnak eggyé, mint a Phoenix-ieket, pedig amikor mindenkinek van internetje, még a hivatalos szervek / közegek is nyilatkoznak többé-kevésbé használhatóan akkor hogy tudnak olyan felületes cikket írni a témáról ?
Nekem nem tisztem meg nem is célom a térítés, leleplezés, csak mint magánvéleményként minősítettem az oldalt és a szerkesztőit.
"Még senkinek sem sikerült bizonyítania hogy egy fénykép egy valódi idegen űrhajót ábrázol...Csak feltételezik hogy így van. Ellenben számtalan ellenpélda van, amikor bebizonyosodott hogy ember készítette hamisítványokról van szó."
Az 1997-es Phoenix-i észlelésnél, nem a 2008-asnál, amivel operál a szkeptikus wiki, annál mennyire áll meg az A-10-esek és terület megvilágító fények a földönkívüli / katonai repülő"csészealj" magyarázattal szemben ?
Egy eszközt...
a) ami egyetlen, a Földön megtalálható polgári, és/v. katonai eszközhöz nem hasonlít, továbbá
b) a világon senkinek (sem civil embernek, sem pedig katonai szakértőnek) nem volna, még halvány fogalma sem arról, mi célt is szolgálhat
● Fotó, mint „bizonyíték” nem elfogadható (egyetlen bíróságok sem fogadják el, sehol e bolygón...)
● „Írásnak” tűnő „objektum” (papíron, vagy fotón) szintén nem elfogadható bizonyíték, ugyanis a legkönnyebb dolog, valamiféle „újszerű” írásképet kitalálni, anélkül, hogy bárki be tudná bizonyítani róla, hogy az valós szöveg-e, avagy valós szöveg titkosítva, avagy pedig csak egy unatkozó csaló „szüleménye”!...
(Ehhez tartozik még, hogy egyetlen titkosírás sem megfejthető, ha nincs referencia, amihez hasonlítani lehet! Az egyiptomi hieroglifák értelmét is csak azért ismerjük, mert Jean-François Champollion 1822-ben megtalálta az ún. Rosette-i követ, amelyen ugyanaz a szövegtartalom egyszerre volt olvasható: egyiptomi démotikus írással, görög nyelven, valamint egyiptomi hieroglifa-jelekkel! De a II. Világháborúban a náci-német Enigma-kódot is csak azért tudták megfejteni, mert az angol haditengerészet víz-felszínre kényszerített egy német tengeralattjárót, amelynek a parancsnoka volt olyan hülye, hogy nem semmisítette meg a kódoló-gépet, és a hozzá tartozó kódlapokat...)
Még mielőtt előjönnél vele, természetesen, valamiféle testi elváltozás sem bizonyító erejű!
(Úgy-e nem ilyesmivel gondoltál előrukkolni?...)
Ja, és valami csillag-térképnek tűnő tárgy sem bizonyíték!
(Csak egy fokkal jobb a helyzet vele, mint az írással, ugyanis, ha komoly csillagászati ismereteid vannak, képes lehetsz olyan nézőpontú csillagtérképet prezentálni, ami olyanféle módon ábrázolja, mondjuk a Naprendszert, mint ha azt a külső térből [mondjuk 200 fényév távolságból] a Naprendszerre tekintve készítették volna...)
"előre megrendezett szorul szóra a betelefonalokat is beleszámítva pusztán azért, mert a szóhasználat és a beszéd lendulete azonos volt telefonalotol illetve vendegtol függően"
Ja persze, tuti megrendezett volt. Biztos mindenkit megtanítottak hogy ugyanúgy beszéljen, hogy aztán lebukhassanak. :D A szóhasználat gondolom a témából fakadt...
"Meg is irtam nekik a facen, de nem tudtak ra mit irni."
Van olyan feltételezés amire válaszolni sem érdemes. :D
A #29-esre:
Ember! A történelem első olyan hülyéjének nyilatkozata, amelyet a Földkerekség csaknem minden írott és elektronikus médiuma nyilvánosságra hozott (úgy az 1960-as évek táján), volt a "minta" a többi, azóta "bejelentkező" idióta (vagy csak másokat hülyíteni szándékozó barom) "önvallomásának"!
Nyilvánvaló, hogy azért mondják NAGY VONALAKBAN ugyanazt, hogy ezzel hitelesebbnek mutatkozzanak...
Ez színtiszta formális logika, jóember!...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!