Ki látott már ufót?
Figyelt kérdés
Úgy értem hogy idegen lényeket nem pedig azonosítatlan repülő tárgyat.
Ha láttatok ufót akkor légyszi mondjátok el hogy mi történt.
2016. febr. 5. 21:37
11/14 anonim válasza:
Én láttam. Nagy volt (1km) hatszög alakban ki volt világítva vagy 10-12 sorban a szélein, és hangtalan, nagyon lassan repült kb 4-5 km. magasan, 8 percig láttam kb, mielőtt elrepült megállt lebegett 1 percig majd összement, zsugorodott úgy tizedére,egy pillanatra eltünt majd ismét megjelent úgy 1km. rel arrébb ott is lebegett utána lassan elindult majd egy pillanat alatt eltünt, nem elrepült eltűnt.
12/14 anonim válasza:
Mindenki. Az UFO kifejezés egy rövidítés (Unidentified Flying Object) Azt jelenti ismeretlen repülő tárgy. Igazából nem kell űrlényeket keresni, ha bárki is felnéz az égre és lát valamit amiről nem tudja biztosan megmondani, hogy műhold vagy repülő az is lehet UFO. Az egy másik téma, hogy földönkívüliektől származó UFO-t valószínüleg még senki sem látott.
13/14 anonim válasza:
"miközben a smoke weed every day zenéje ment"
Én a dubstep remix verziót preferálom.
14/14 anonim válasza:
Sokszor leirtam nincs kedven mégegyszer de az ufos kérdrseknek megtalalod
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!