Lawey kérdése:
Mi lehtet az ami olyan mint egy csillag semmi villogó jel nincsen rajta?
Figyelt kérdés
1999-ben éjjeli őr voltam és ha csillagos volt az ég akkor hajnali 2-4:-közt lehetet látni egy csillaghoz hasonlo és olyan magasságban mintha csillag lenne valamit.Ez olyan volt,hogy néztem az eget és megláttam egy ilyet ami úgy mozgott,hogy elindult egy irányból egy másikba megált vissza ment és ismét elindúlt aztán eltünt.Ha valaki szeretne ilyet látni tiszta éjjeli csillagos éjjszakán az menjen ki ebben az időpontban és tuti,hogy fog látni legalább egyet.Tavaj tavasszal korán keltem és kimentem az udvarra és láttam is egyet.Elindult jobra majd vissza balra megált eltünt egy percre majd ott újra feltünt lefelé haladt majd megált egy csillag melett és ott maradt míg el nem kezdett világosodni utánna eltünt.Ez nem lehet műhold hisz nem hiszem,hogy így "viselkedne" na meg nem csak egyet lehetne látni.Fölleg ilyen mozgásokba,de több féle manővert is láttam már.Szóval ha valaki teheti az menjen ki és gyözödjön meg rolla biztos vagyok benne,hogy fog látni legalább egyet és minden nap.2016. jan. 29. 18:50
1/7 anonim válasza:
Valószínűleg egy földönkívüli űrhajó volt.
3/7 anonim válasza:
És ezt most jutott eszedbe kiírni, mikor az oldal már elég hosszú ideje üzemel?
Vagy csak most jutott eszedbe?
Mindegy is mi az igazság, ennyi idő után ki tudja mi volt, már te sem tudod mit láttál.
6/7 anonim válasza:
Ez jó volt :D
Szerintem te is tudod, hogy mi lehet az. Ugye földönkívüliek nincsennek, azokat nem lathattad... vagy mégis?
7/7 anonim válasza:
Még gondolkodom rajta, bele telhet egy kis időben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!