A DNY-i égen, félmagasságban már napok óta látok egy pirosan-zölden villogó csillagot. Nem mozdul el, szóval nem repülő. Miért ilyen ez a csillag?
Figyelt kérdés
2010. ápr. 16. 20:52
1/8 anonim válasza:
Az nem csillag, az egy földönkívüli jármű. Én is látom és a szomszédasszonyom is. Zöld, sárga és piros fények páztáznak belőle. Nem kamu, ez a valóság. Lehet lepontozni!
2/8 A kérdező kommentje:
:D
Na ne már, akkor hogyhogy még nem ezt szajkózza a média?
Bár lehet, hogy titokban akarják tartani... :D
2010. ápr. 16. 21:30
3/8 anonim válasza:
Földönkívüliek nincsenek, vagy ha vannak is, túl messze élnek tőlünk. Amit látsz, az biztos, hogy nem UFO. Én nem tudok olyan csillagról, ami így viselkedne, tehát szerintem mesterséges fényforrást látsz. Ha tényleg napok óta nem mozog, akkor nem lehet repülő, de lehet léghajó, meteorológiai ballon, vagy műhold. (Léteznek olyan műholdak, amelyek mindig a Föld egy adott pontja fölött vannak, mivel a keringési sebességük megegyezik a Föld forgási sebességével).
4/8 anonim válasza:
Nappal is ott van?O.o Sosem mozdul el, nem megy tovább a csillagokkal?
5/8 A kérdező kommentje:
Nappal nincs ott, csak éjszaka látszik. Olyan, mint egy csillag, csak mintha egy picit pulzálna... És ilyen vöröses színe van.
Nem tudom, lehet közrejátszik ez a hamufelhő, ami most érte el Magyarországot.
De tényleg, az is lehet, hogy valami műhold.
2010. ápr. 16. 22:17
6/8 anonim válasza:
a Műhold nem vörös de szerintem a Betleguese csillagra gondolsz az Orion csillagképben, és minden csillag szcintillál (ez az amit Te pulzálásnak nevezel ) csak mivel a szóban forgó csillag egy vörösóriás sokkal jelentősebb ezen cselekvése.
7/8 anonim válasza:
A nyugati égbolton napnyugta körül zöldes aa Vénusz, vöröses a Merkur. A hónap közepén ezek egymás mellett voltak. Késő este vörös "csillag" nyugaton, délnyugaton a Mars.
Ha olajfinomító vagy hőerőmű mellett laksz, akkor más magyarázat is van :)
8/8 anonim válasza:
Vénusz
Fényének villogását a légköri turbulencia okozza, mint minden csillagnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!