Miért világítanak az ufók?
Figyelt kérdés
Ha az amerikai kormány valamilyen viszonyt ápol velük nem kéne szólniuk nekik, hogy kapcsolják le a led világítást?2015. ápr. 9. 22:04
1/17 A kérdező kommentje:
2015. ápr. 9. 22:17
2/17 anonim válasza:
Ha nem lenne fény, nem lehetne látni. Úgyis csak azt látod aminek van fénye. Persze odagondolhatsz még tízszer többet amiknek nincs fénye és ezért nem is látni semmit.
3/17 anonim válasza:
Azért, hogy az ufóhívők meglássák és aztán eszement elméleteket kezdjenek gyártani. A földönkívüliek meg jót röhögnek rajtuk.
4/17 anonim válasza:
Azért, hogy aki nem hisz benne, az is lássa! Ennek ellenére meg tudja magyarázni gömbvillámmal, meteorológiai léggömbbel, felhővel!
5/17 anonim válasza:
Hagyjad már, én most néztem valami history-s adást hogy 1914-ben megtámadták a földet az idegen és három évet ölték az embereket... azok nem vilagítottak. Ha valaki tudja a címet, akkor privátban irja meg, mert youtube-n nem találom.
7/17 VaTa94 válasza:
Megbünteti a rendőr, ha nincs kivilágítva.
8/17 anonim válasza:
Mert okosak!
Elvük:
"Senki nem nézhet minket olyan hülyének, hogy világítunk, amikor el akarunk bújni, közben olyan fejlettek vagyunk, hogy ide tudunk jönni!"
Tehát az álcázás magasiskoláját mutatják be nekünk, tudatlan földi halandóknak.
9/17 A kérdező kommentje:
Arra még senki nem gondolt, hogy az ufók színtiszta energia? Ezt a kérdést önérdekből tettem fel, de látom az ember még nem készült fel a teljes igazságra.
2015. ápr. 10. 08:26
10/17 anonim válasza:
Melyik az az energia, amelyik emberi szemmel látható?
A mozgási energia sem, csak hatása.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!