Kezdőoldal » Ezotéria » UFO észlelések » A Hold valójában mesterséges?

A Hold valójában mesterséges?

Figyelt kérdés
[link]

2015. dec. 21. 18:09
1 2 3
 21/28 Mojjo ***** válasza:
80%
Egyébként az nem tűnik fel senkinek, hogy az űrben nem terjed a hang, ezért akárhogy kongana a Hold, azt senki nem hallhatná?
2015. dec. 22. 13:04
 22/28 anonim ***** válasza:
39%

Ez az idióta kérdés azért lett kiírva hogy minden értelmes ember válaszát lepontozzatok az ezoteriás haverokkal.

Szerintem huzzál vissza oda! Ott majd válaszolnak minden kérdésedre...

2015. dec. 22. 13:26
 23/28 A kérdező kommentje:

Mintha mérgesek lennétek egy kicsit...

"Egyébként az nem tűnik fel senkinek, hogy az űrben nem terjed a hang, ezért akárhogy kongana a Hold, azt senki nem hallhatná?"

Neked nem tűnt fel, hogy éppen az magyaráztam, hogy egy műszerrel észlelték? És az űr valójában nem is olyan néma, mint azt te hiszed. De inkább nem is fűznék hozzá semmit. :P

2015. dec. 22. 14:05
 24/28 anonim válasza:
62%

Kedve kérdező!

Ajánlom a kamutudományos oldalak helyett a NASA, ESA, valamint, ha magyarul olvasol, akkor az Űrvilág olvasását, ha érdekel a tudomány. A tudomány világa csodálatos és kimeríthetetlen!! Mindenkinek ajánlom!

A 10. pontban leírt jelenség teljesen normális.

Azért jön létre, mert a Hold belseje teljesen szilárd a Földdel ellentétben. Így az visszhangzik, mert teljesen homogén és szilárd!!!

A 14.-kel kapcsolatban pedig, az emberiségnek nincs haszna abból, hogy a Hold eltakatja-e a Napot vagy nem!

A többi állítás is egyenként megcáfolható.

A tudományosság mikroszkóppal is csak kicsit látható a cikkben!!

2015. dec. 22. 15:20
 25/28 A kérdező kommentje:
24: Sok tudományos oldalt szoktam olvasni, mert érdekel ez a szakterület sok más egyéb mellett. A belinkelt oldalban szereplő anyag kutatásokon alapszik. Aki valamennyire is jártas ebben bizonyára tudja. Az meglehet, hogy egy két sorral egy kicsit túl lőttek a célon, viszont ez nem zárja ki azt a lehetőséget, hogy a Hold mesterséges lenne. Valójában nem lehet biztosra venni, hogy a Hold belseje teljesen szilárd, mert ez csak egy feltevés. Viszont külön köszönet, hogy nem akarod leharapni a fejem.
2015. dec. 22. 16:20
 26/28 anonim ***** válasza:
59%

Ha már ilyen fejlett a technika, akkor vajon miért nem megyünk oda már ki tudja, hogy milyen rég óta? Ez nekem nagyon furcsa, na meg az a sok különös fény, amiket láttak az évszázadok folyamán. Már biztos, hogy okosabbak lennénk, és kevesebb lenne a vitás kérdés. Még azt sem lehet tudni, hogy hogyan jött létre és mikor, csak elméletek vannak erre is.

Szerintem bőven lehetne mit kutatni ott, például keresztül kasul lehetne járni a felszínét, mintákat venni mindenhonnan, nemcsak egy-két helyről, meg olyan mélyre lefúrni, amilyen mélyre csak lehet, hogy legalább a felszínt vagy a kérget tanulmányozhassuk. Mindenféle tudományos vizsgálatot lehetne ott végezni mindenféle hipermodern tudományos műszerekkel.

Ahogyan említettem, roppantul különös az, hogy a legközelebbi égitestre "rá sem bagózunk" már sok-sok éve.

2015. dec. 22. 23:52
 27/28 skadowsk válasza:
Egyértelműen nem mivel szép lassan távolodik a foldtől ezert arra lehet következtetni hogy valaha a föld részét alkotta. És valóban a föld részét alkotta csak egy elég nagy meteor becsapódott a földbe ennek következtében a hold kiszakadt a földből megszilardult es egyre jobban távolodik. (Dr.Nagy Imre)
2016. jan. 4. 12:06
 28/28 anonim válasza:
kb. 4,6 milliárd éves
2017. jún. 26. 10:11
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!