Kezdőoldal » Ezotéria » UFO észlelések » Kaphatnék egy kis megnyugtatást?

Kaphatnék egy kis megnyugtatást?

Figyelt kérdés
A héten már 2. alkalommal álmodtam azt hogy elraboltak ezek a tipikus ,,szürkéknek" nevezett űrlények, és nem vagyok egy nagy ijedős alkat, de kérnék egy kis megnyugtatást Tőletek is hogy ezek az álmok semmit nem jelentenek, mindössze sok horrorfilmet nézek. Megnéztem ezt a Alien Abduction - Incident in Lake County c. filmet, azóta van ez a dolog. Sötétben nézte, és szerintem amennyire régi film, legalább annyira fosatós. :D
2015. nov. 15. 14:10
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
Mivel néztél ilyen filmet így lehet kapcsolat hogy emiatt álmodtál ilyet...más egyebet te tudsz ezzel kapcsolatban! :)
2015. nov. 18. 17:48
 12/12 anonim ***** válasza:

"Megnéztem ezt a Alien Abduction - Incident in Lake County c. filmet, azóta van ez a dolog."

Ez alapján nagyon valószínű. Majd szép lassan feldolgozod, lecsillapodik az élmény, és nem álmodsz ilyeneket.

2015. nov. 24. 23:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!