Kedves Asztrológusok! Kaphatnék egy rövid prognózist a jövőmmel kapcsolatban?
Előre bocsátom, hogy HIHETLELENÜL bonyolult életem volt ezidáig. Ergo "gyakorolni rajtam" olyannak fog tűnni majd, mint a Schrödinger-egyenletet megoldani egy matekosnak...
1978. január 16-án születtem délelőtt 04:50-kor a szlovákiai Komárnóban. Köszönet érte!
Szerinted hány szakképzett asztrológus fog neked ingyen a két szép szemedért elmondani a jövendőt???
Ha annyira érdekel mit mond egy asztrológus,akkor tessék elmenni egy szakképzett asztrológushoz,fizetni neki,és máris megtudod amit szeretnél. Akár itt is rákérdezhetsz.
500 Eurót költöttél JÓSOKRA? Ez gyász. Költötted volna inkább magadra, a családodra, vagy adtad volna az árváknak, vagy húztad le volna a budin, akkor is jobban jártál volna.
Egyébként miért akarod tudni a jövődet? Mit nyernél vele? Komolyan kérdezem.
Ja, és természetesen senki nem tudja megmondani a jövődet, mert <spoiler> a jóslás kamu <spoiler vége>. Szerintem ne szórj el több pénzt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!