Kezdőoldal » Ezotéria » UFO észlelések » Kaphatnék egy kis megnyugtatást?

Kaphatnék egy kis megnyugtatást?

Figyelt kérdés
A héten már 2. alkalommal álmodtam azt hogy elraboltak ezek a tipikus ,,szürkéknek" nevezett űrlények, és nem vagyok egy nagy ijedős alkat, de kérnék egy kis megnyugtatást Tőletek is hogy ezek az álmok semmit nem jelentenek, mindössze sok horrorfilmet nézek. Megnéztem ezt a Alien Abduction - Incident in Lake County c. filmet, azóta van ez a dolog. Sötétben nézte, és szerintem amennyire régi film, legalább annyira fosatós. :D
2015. nov. 15. 14:10
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
100%
Ha úgy gondolod, csak egyszerű álmok, akkor semmit nem jelent.Az eltérítetteknek másabbak erről a benyomásaik, sőt, sokszor nem is emlékszenek a történésre konkrétan, tehát nem tudnak visszaemlékezni, mint egy álomra.Máshogy derül ki, hogy történt velük valami szokatlan..
2015. nov. 15. 14:16
 2/12 anonim ***** válasza:

megnyugtatlak és feloldozlak

A múlt héten különben is engem raboltak el így téged már nem rabolhattak... :)

2015. nov. 15. 14:21
 3/12 anonim ***** válasza:
Nyugivan.
2015. nov. 15. 14:43
 4/12 anonim ***** válasza:
Nyugi, nem fog fájni. :D
2015. nov. 15. 16:17
 5/12 anonim ***** válasza:
Nyugi, gyorsan és fájdalommentesen fognak megölni a földönkívüliek.
2015. nov. 15. 16:57
 6/12 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen! Így már jobb :D
2015. nov. 15. 17:16
 7/12 Amarok Tonrar ***** válasza:
Ne aggódj, a kis szürkéknek semmi dolguk veled. Mondjuk a közepes zöldek említettek téged, de nem emlékszem, hogy megnyúzás vagy megtermékenyítés volt a szó.
2015. nov. 15. 17:45
 8/12 anonim ***** válasza:
A kettő azért már egy kicsit gyanús 1 hét alatt...
2015. nov. 15. 18:54
 9/12 anonim ***** válasza:
61%

Egyik ismerősöm úgy tűnt el, hogy csak a máját találták meg a szétégett kanapén. A tudósok szerint gömbvillám volt. De ő is szürkékről dadogott előtte napokon keresztül.

Mi meg csak nevettünk rajta és nem vettük észre a szemében, hogy mekkora bajban van.

2015. nov. 15. 19:06
 10/12 anonim ***** válasza:
100%
Nyugoggyá meg, attol megnyugszol!
2015. nov. 15. 23:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!