Kezdőoldal » Ezotéria » UFO észlelések » Tömeges UFO észlelés Dél-Kalif...

Tömeges UFO észlelés Dél-Kaliforniában. A hadsereg tagad. Mi lehet az igazság?

Figyelt kérdés

Az állam déli csücskétől San Franciscóig kaliforniaiak százai számoltak be az éjszakai égen átsuhanó rejtélyes fényjelenségről az elmúlt napokban.

A hadsereg tagad és egy fedősztorival állt elő, Több UFO kutató számára azonban valószínű, hogy ismét csak egy fedősztorival van dolgunk, hogy a jelenség igazi mivoltát eltitkolják.

[link]

2015. nov. 12. 23:22
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
2-es, igen tök logikus, hogy ha "továbbra sem akarják nyilvánosságra hozni ezeket a titokban üzemeltetett korongrepülőket", akkor pont a világ egyik legnépesebb városa felett röptetik őket, csak hogy mindenki jól láthassa.. ha ez így van, akkor bátran kijelenthetjük, a világ leghülyébb emberei dolgoznak a hadseregben.
2016. aug. 4. 20:31
 12/13 Tislerics Máté ***** válasza:
Trident II rakéta volt. Egy tengeralattjáróból lőtték ki robbanó töltet nélkül.
2016. nov. 16. 14:44
 13/13 anonim válasza:
Hát nem voltam egy hivő ember ilyen téren ufókban !De az bztos szerintem is létezhetnek!Ki tudja!Egyrészt lehet benne valami hogy az ufóknak is köze lehetett a Föld megalakulásához!Mint most megy az a sztori amit Nostradamus!Jósol 2017-re!Hogy ott is az ufók szerepelnek bent!Ki tudja szerencse _e!Hogy vannak ?Vagy tanítani akarnak minket vagy kitudja?Kisérlet stb!De szerintem ha véletlenül jönnének!Ezt a nyomorult bolygót rosz szándékkal nézve leigáznák másodperc alatt ha úgy lenne!De van itt még valami!Volt egy Bruc Willis film nem tudom a címét sajna!Mikor azt hiszem elpusztul a föld természeti csapás végett és idegenek 2-tő gyermeket magukkal visznek meg minden állatból 2-tőt!Ellenségek a filmet látván nem hiszem hogy azok lennének!Lehet hogy ők mentik meg a Földet a pusztulástól?A teljes pusztulástól!Minden filmnek lehet alapja!Valós alapja!És azt az egyet meg nem is feledve hogy a történelem ismétli magát!!!!!!
2016. nov. 16. 21:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!