Volt magyarországon ufo észlelésetek?
énáttam egyszer egy paranormális jelenséget. egy kis faluban lényegtelen a neve este volt és az erdőben ami kb 1 kmre van a falutól az ablakunk pont rányílik egyszercsak a semmiből egy nagy fény volt az erdőben ami bevilágította a fél erdőt és sárga is volt meg piros. kb 15 mpig ott volt aztán egy szempillantás alatt eltűnt!!!
ui.:EZT NEM TALÁLTAM KI NEM UNTKOZOM ANNYIRA HOGY ILYENEKET TALÁLJAK KI!!!
Volt. Ha jól emlékszem, 95-ben, egy szeptemberi kora délutánon. A lécet nyújtottam fel a tetőmön dolgozó ácsnak, amikor egy iszonyatos gyorsan haladó fényes korongot láttam az égen. Akkoriban már régen szkeptikus voltam, és biz'isten, majdnem hanyatt estem a létráról. Aztán a korong beúszott a nyárfák elé, és kiderült, hogy alig pár méter magasan szálló ökörnyál volt.
Mindenesetre addig, amíg nem tudtam beazonosítani, UFO (azonosítatlan repülő objektum) volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!