Kezdőoldal » Ezotéria » UFO észlelések » Volt magyarországon ufo...

Volt magyarországon ufo észlelésetek?

Figyelt kérdés
Föleg Pilisvörösvár és környéke a pilis de bárhol magyarországon.Érdekel csészeaj de föleg igazi ufo ami erdöbe vagy máshol volt. :)

2015. aug. 9. 23:03
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
Miquel.... ezt hogy érted, hogy addig ökörnyál volt, amíg nem sikerült bebizonyosodnod, hogy UFO volt?
2015. aug. 11. 22:27
 12/14 anonim ***** válasza:
Miquel nem azt írta, uccsó. Azt írta, hogy addig volt azonosítatlan repülő objektum, amíg rá nem jött, hogy csak egy darab ökörnyálat lát.
2015. aug. 12. 12:06
 13/14 anonim ***** válasza:

Igazi UFO határtetőn itt én folyamatosan látom őket este de

csak este . Ezt bővebben kifejtettem az egyik kérdésemben

és raptoidokkal kapcsolatos !!! Biztos vagyok benne ,hogy megtalálod .

2015. aug. 17. 23:57
 14/14 Evele123 ***** válasza:

Sziasztok! Látom, nagyban megy a ferdítés, a komolytalankodás.

Hogy a kérdésre válaszoljak: egy Nógrád megyei faluban láttam két "csillagot". A baj, csak az volt, hogy teljesen felhős volt az ég és hogy ez a két csillag elkezdett ide-oda mozogni az égen, közben változtatták a színüket, narancssárga, piros, kék, lila, fehér stb. Olyan manővereket csinált, hogy csak lestem. Csak egy ismeősömet hívtam fel, hogy mit láttam. Ő nem nevetett ki, mert neki is volt már hasonló élménye. Nem vagyok sem iszákos, nem is dohányzok és semmilyen tudatmódosító szerrel nem élek. De tisztában vagyok vele, hogyha nyíltan felvállalom, hülyének néznek és megaláznak a jónépek... Szép napot mindenkinek!!! :-)

2015. aug. 23. 15:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!