Láttam két ufót, hol tegyek bejelentést?
Figyelt kérdés
A múltkor történt, hogy estefelé felébredtem és ki mentem friss levegőt szívni és akkor láttam a fejem fölött az ufót, akik végig követte a fejmozgásomat. Aztán elkezdtem szaladni, de az ufo csak nem akart leszállni rólam. Egészen az utca végéig követett, én már majdnem szívrohamot kaptam, amikor egy másik ufót kezdett el követni, így leszállt rólam én pedig hazamentem és nagy nehezen lefeküdtem. Később reggel megreggeliztem és pár nappal később nagy nehezen ki írtam ezt a kérdést.2015. nov. 7. 16:50
1/20 A kérdező kommentje:
Hogy rohadnék meg akit akartam írni nem "akik".
2015. nov. 7. 16:54
3/20 anonim válasza:
Igaza van a pszichiátrián jelentsd. Vagy szerintem ébredj fel
4/20 anonim válasza:
Most jelentetted be, ahogy kiírtad a kérdést. Miért kéne erről hivatalos v hivatali személynek tudnia? Beszámoltál róla, és? Amúgy nem tudom, nekem kicsit fura ez a történet, mert nem nagyon szokták direktben leleplezni magukat szerintem. Általában én úgy képzelem, hogy ügyelnek, hogy emberek ne vegyék őket észre.
5/20 anonim válasza:
*úgy értem, hogy senkinek semmi haszna belőle, ha bejelented, és kitölttetnek veled egy papírt. Lehet, hogy alapból nem téged követett, hanem a társát. Amúgy akkor Ufo-t, mint űrhajót láttál, vagy kis űrlényeket? Mert nekem valamiért mégsem teljesen egyértelmű, az ufo alapból a hajó, amin utaznak.
6/20 anonim válasza:
Ilyen is lehetett, világít az alja, villog meg hangot ad ki. Lehet vele trollkodni rendesen :D Egyik ember elfutott mert megtámadtam 1 ilyennel, este. A házam ablakából irányítottam.
8/20 anonim válasza:
A Nemzeti Ufóhivatalnál!
Dilinyós.
9/20 A kérdező kommentje:
Biztos, hogy ufo volt, mert követett engem amerre csak fordultam. Nem hiszem, hogy valamilyen földi repülő szerkezet volt, most ilyen fényt egyik sem tud kibocsátani, de ezt csak azok értik, akik már láttak ufót. Nem fogom bejelenteni a pszichiátrián, mert nem vagyok beteg. Végig követett az a nyomorult ufo, de nem tudom, hogy mit akart tőlem. Névtelen bejelentésre gondoltam, mert nem akarom, hogy kérdezgesenek, vagy hogy elraboljanak. Ezért is szeretném bejelenteni valahol.
2015. nov. 7. 18:00
10/20 anonim válasza:
FIGYELJ! UFÓ NEM LÉTEZIK! AZ EGY MÁS DOLOG HOGY MI JÁR A FEJEDBEN. AZ EMBERI AGY NAGYON FURCSA...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!