Luca02020202 kérdése:
Tegnap láttam egy UFO-t. Lehetséges ez?
Figyelt kérdés
Tegnap este grilleztünk a családdal amikor nekem feltűnt hogy valami ami olyan mint egy csillag megy az égen. Gyorsabban mint a repülő és néha így kicsit cikázott jobbra-balra biztos hogy nem repülő. Aztán pár perc múlva jött mégegy amj ugyanígy ment.2015. júl. 21. 08:22
1/21 anonim válasza:
Az el mondásod alapján én ezt üstökösnek vagy hulló csillagnak gondolom... Bár nem voltam ott szóvál nem vagyok benne biztos.
4/21 Duenna válasza:
1-es! Az üstökös nem cikázik ide-oda! Az egyenesen megy!
5/21 Duenna válasza:
Igen, több mint valószínű, hogy UFO-t láttál!
6/21 A kérdező kommentje:
nővéremmel meg a bátyámmal csak néztük kerek szemekkel és kb 5 perc múlva jött mégegy ugyanolyan ugyanazon az útvonalon
2015. júl. 21. 14:31
8/21 anonim válasza:
Ha csak a fény ment jobra balra akkor repülő volt
9/21 A kérdező kommentje:
Kinézetre olyan volt mint egy csillag de nem repülő volt mert az egyenesen megy nem jobbra-balra
2015. júl. 21. 18:56
10/21 anonim válasza:
En elnéztem ezeket a fényeket tovább is.. Nem tűntek el. Csak egyszerre azt vettem észre hogy a Fehér pontocskából egy női alak lett, es hogy engem néz . Ekkor paráztam be és elhúztam
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!