Luca02020202 kérdése:
Tegnap láttam egy UFO-t. Lehetséges ez?
Figyelt kérdés
Tegnap este grilleztünk a családdal amikor nekem feltűnt hogy valami ami olyan mint egy csillag megy az égen. Gyorsabban mint a repülő és néha így kicsit cikázott jobbra-balra biztos hogy nem repülő. Aztán pár perc múlva jött mégegy amj ugyanígy ment.2015. júl. 21. 08:22
11/21 anonim válasza:
Én is láttam hasonlót régebben.Olyan volt mint egy fényes csillag. Sok űrhajó van a Föld körül ezért gyakran látni őket.
12/21 anonim válasza:
Ez így ufo, mivel nem tudjuk azonosítani. Az űrhajók szoktak jobbra-balra haladni, és lehet őket látni a Földről szabad szemmel? Engem ez a mozgási irány gondolkodtat el.
13/21 anonim válasza:
404 ment a tescoba akciós a csirke farhát
14/21 anonim válasza:
Ha hosszabban nézel egy csillagot, akkor úgy tűnik párm másodperc után, mintha mozogna.
15/21 A kérdező kommentje:
Uramisten :o
2015. júl. 22. 09:48
17/21 anonim válasza:
Nekem volt ilyen régebben... :D
Otthon Dancsót néztem, és egy csillag elkezdett mozogni ami az előtt nem mozdult. Aztán el suhant balra valamerre...
Nem hiszem hogy itt a szerbeknél is lennének UFOk xD
Az biztos hogy UFO volt, mert nem tuttam azonosítani :D
18/21 anonim válasza:
Lehet, hogy UFO volt, ha nem tudod mi az akkor UFO, vagyis Unidentified Flying Object. Tehát Magyarul Azonosítatlan Reoülő Tárgy. Angol rövidítése UFO. Én is Szoktam ilyeneket látni.
19/21 anonim válasza:
Szia!
Már én is láttam ilyen repülő tárgyakat nem is egyszer, megegyeznek azzal amit te is leírtál, volt olyan is amikor kettőt vagy hármat láttam egyszerre. Szerintem ufó volt!
20/21 anonim válasza:
17-edik válaszoló vagyok
Ha valamit nem tudsz beazonosítani az bizony egy UFO :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!