Szerintetek UFO-t láttam?
A családommal Hajdúszoboszlón nyaraltunk 2013-ban . Az utolsó este kimentünk nézni hullócsillagokat az apartman kertjébe . Hirtelen a házak felől egy sárgás valami jelent meg . Először azt hittük , hogy repülő volt , de nem lehetett az , mert nem volt hangja . Másodszorra vitorlázórepülőre godoltunk , de azok nem szállnak föl éjszaka . Közben a a valami a kert fölé ért és akár hiszite , akár nem , hirtelen megállt . A kert fölött lebegett . Megnéztem alaposan . Még most is emlékszem , hogy nézett ki.
Sárgás színű volt és elmosósott , majdnem olyan vokt , mint egy csillag . A sárga "maszattól" nem annyira lehetett látni a tetejét , de volt rajta villogó , ami kéken villogott . A föld felett kb. 5 méterre lebegett . Mások is voltak a kertben , és együtt elkezdtük találgatni , mi lehet ez . Valaki azt mondta , hogy műhold , de az ilyen alacsonyan nem lehetett . Én rögtön mondtam , hogy ez bizony UFO lesz . A tesóm elkezdett vitatkozni , hogy ez nem az , ezért ráhagytam az ügyet. Közelebb mentem a tárgyhoz , és az megmozdult és elebegett a házak között . A jelenség után mindenki furának és álmosnak érezte magát .
Szerintem idegen repülőszerkezet volt - a köznyelvben: UFO -, de a szkeptikusok akkor sem ismernék el, ha elvinnék őket a saját bolygójukra! Az istenhívők kitalálnák a saját "kinyilatkoztatásukat".
Egyszer megtörtént:
Teraszon állunk, 10-12 méterre tőlünk, ott lebegett!
Szomszéd éppen akkor ért haza, már sötétedett.
A csöndet egyetlen kérdéssel törte meg a mellettem álló:
- Szomszéd! Látja?
- Igen, nem UFO! - és bement a házba.
Ennyi, sem több sem kevesebb!
Jóval utána azt is megbeszéltük, ha kiszálltak volna belőle és elviszik a szomszédot, akkor sem ismerte volna el!
Nagy úr a birkaszellem...
4/7
HA elvinne egy hajó egy szkeptikust, miért is ne hinné el utána?
Úgy szerettek róluk beszélni, mintha az ördög lenne.
Megsúgom, a szkeptikus kételkedő, de ha bizonyítást nyer valami, akkor nyilván hisz benne...
értelem lvl. 0
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!