Ilyet látott már más is? Én személy szerint igen, nem egyszer. Most Láttam meg ezt a videót. Egy be nem regisztrált életforma lenne?
Figyelt kérdés
https://www.youtube.com/watch?v=hyWyRQ13qwc 7:31 körül úszó mozgásként is mozognak.Nem egyszer láttam már ilyet,vidéken lakom.Akkor ez most ufó?Intelligensek? Mozgásukból mintha azok lennének.2015. jan. 24. 17:04
1/7 anonim válasza:
Az UFO azonosítatlan repülő tárgyat jelent, vagyis ilyen szempontból neked az. :) De nem biztos hogy valodi a felvétel. Biztos van élet mas bolygón is. Csak az emberiség ugy gondolkozik, hogy a Föld a világ közepe. Ha mas formában nem is, de pár milliárd kilométerre innen, lehet, hogy csak egysejtuek formájában, de van élet. Mi is így kezdtük.
2/7 anonim válasza:
Első válaszoló vagyok. Láttad már az Evolúció c. Filmet? Lehet, hogy olyan ütemmel fejlődnek. Semmi sem lehetetlen. Az űr egy végtelen nagy dolog. Sosem fogjuk megfejteni minden titkát.
3/7 anonim válasza:
Hiszem, hogy létezik értelmes élet a Földön kívül is, de ez csak sima űrszemét, semmi több. De mondhatjuk, hogy UFO, mivel azonosítatlan és repül is.
4/7 anonim válasza:
Nem is egyszer! De tök jófejek.És szeretik a káposztát.
-Pataky Attila
5/7 A kérdező kommentje:
:) értem,csak én élőben láttam. :) Életemben 4-szer.Tudom hogy nem űrszemét,kis élőlények.Hogy intelligensek egyáltalán nem biztos,de vannak.Ezért is írtam hogy egy be nem jegyzett faj lehet-e?
2015. jan. 25. 19:56
6/7 A kérdező kommentje:
Vidéken élek.Ha valaki látni akar ilyet,akkor menjen le a határba,de egy utcafényektől mentes sötét hátsó udvar is megteszi.2 héten belül,garantálom hogy bárki láthat ilyet,aki rászánja az idejét! :) Ez nem emberfüggő,ezek csak vannak.
2015. jan. 25. 20:00
7/7 anonim válasza:
Ezt így nem lehet megállapítani, mindenesetre nagyon szép látvány! Mivel nem tudjuk azonosítani, emiatt ufo-nak tekinthető.
Ha viszont nyitottan gondolkodik az ember, akkor nem lehet kizárni valamilyen energiajelenséget, ami talán egy magasabb létsík megnyilvánulása fény formájában, esetleg valamilyen idegen járművek lehetőségét is számításba kell venni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!