Kezdőoldal » Ezotéria » UFO észlelések » Szerintetek UFO-t láttam?

Szerintetek UFO-t láttam?

Figyelt kérdés

A családommal Hajdúszoboszlón nyaraltunk 2013-ban . Az utolsó este kimentünk nézni hullócsillagokat az apartman kertjébe . Hirtelen a házak felől egy sárgás valami jelent meg . Először azt hittük , hogy repülő volt , de nem lehetett az , mert nem volt hangja . Másodszorra vitorlázórepülőre godoltunk , de azok nem szállnak föl éjszaka . Közben a a valami a kert fölé ért és akár hiszite , akár nem , hirtelen megállt . A kert fölött lebegett . Megnéztem alaposan . Még most is emlékszem , hogy nézett ki.

Sárgás színű volt és elmosósott , majdnem olyan vokt , mint egy csillag . A sárga "maszattól" nem annyira lehetett látni a tetejét , de volt rajta villogó , ami kéken villogott . A föld felett kb. 5 méterre lebegett . Mások is voltak a kertben , és együtt elkezdtük találgatni , mi lehet ez . Valaki azt mondta , hogy műhold , de az ilyen alacsonyan nem lehetett . Én rögtön mondtam , hogy ez bizony UFO lesz . A tesóm elkezdett vitatkozni , hogy ez nem az , ezért ráhagytam az ügyet. Közelebb mentem a tárgyhoz , és az megmozdult és elebegett a házak között . A jelenség után mindenki furának és álmosnak érezte magát .

2015. máj. 9. 19:30
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
Én a helyetekbe lelőttem volna vagy egy szeneslapáttal csaptam volna le, ha már ennyire közel jött. Úgy könnyebb lett volna meghatározni hogy mi az. Szerintem drón volt, bár azok rohadt hangosak, de még mindig ez a legvalószínűbb. Igen, és lehet hogy nem emberek küldték oda. Propelleres volt?
2015. máj. 9. 22:47
 12/13 volus ***** válasza:
Miért kérdezed meg, hogy mit láttál? Te sem hiszel a saját szemednek? Itt addig fogják mondani,hogy semmit nem láttál,amíg már el is fogd hinni. Nekem hiába mondják,hogy nem UFO-t láttam, amikor saját szememmel láttam.
2015. máj. 20. 09:51
 13/13 anonim válasza:

Én is akkoriban Hajdúszoboszlón láttam ilyen sárgás valamit :D

Csak akkor 3 is volt ott, és amikor én láttam már fentebb az úti lámpáknál volt. Elkezdtünk beszélni azokról az izékről és a lámpa kioltódott alatta :D

De amúgy ha utána nézel ilyen ufós videoknak, akkor egy csomó ilyen lebegő izé van.

2015. jún. 4. 18:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!