Mi a véleményetek a paleoasztronautikáról?
Figyelt kérdés
Igaz az elmélet, miszerint idegen lények már az emberiség kezdete előtt is látogatták a Földet?2015. okt. 28. 17:13
1/7 A kérdező kommentje:
Ez az úriember sok könyveet publikált a témában. Talán a paleoasztronautika elmélet fő kitalálójának is nevezhetjük: [link]
2015. okt. 28. 17:24
2/7 anonim válasza:
Én személy szerint érdekesnek találom, de elvből nem hiszek az ilyenekben, Däniken mester viszont tényleg nagy név a témában.
3/7 anonim válasza:
Mesének érdekes, elméletnek gyenge, tudománynak komolytalan.
Fantáziáláson kívül nem sok mindent tud felmutatni.
4/7 M@teee válasza:
Lehet benne valami szerintem mert ha mindent tudnánk valszeg sírva fetrengenénk a pszihiátriánn.
5/7 anonim válasza:
Érdekel a téma, mert szeretem a tudományos fantasztikumot.
Lehet ismerek egy idegent:
Alien, a szomszédomban él ilyen.
6/7 anonim válasza:
"miszerint idegen lények már az emberiség kezdete előtt is látogatták a Földet"
Tudtammal ez csak az egyik ága. De van egy alternatíva is, amikor egy bizonyos rétegük azt gondolja, hogy már korábban élt a bolygón egy értelmes civilizáció (előző emberiség).
7/7 anonim válasza:
Nem Daniken találta ki, előtte is tevékenykedtek már pár évtizede:
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!