Kezdőoldal » Ezotéria » UFO észlelések » Az Ufók érzelmileg milyen...

Az Ufók érzelmileg milyen lények? Vannak érzelmeik egyáltalán?

Figyelt kérdés

2015. szept. 28. 09:23
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
Nekem van ember fajzat. Egy idegen. Sőt magasabb szinten vagyunk mint ti :-)
2015. szept. 28. 09:42
 2/14 Bastee ***** válasza:
Amennyiben egyszerűbb földönkívüli létformával találkoznánk az univerzumban, valószínűleg nem lennének mieinkhez hasonló érzéseik. Ahogy a földi lények alacsonyabb szerveződési szintjein sincsenek. (rovarok, puhatestűek, stb.) Ha viszont fejlettebb lényekkel találkoznánk, akkor mindenképpen lennének érzéseik, ha nem is érzelmeik. Mivel elképzelésünk sincs, hogy milyenek lehetnek, ezért nincs jó válasz. Nincs kizárva, hogy humanoid lények számos faja élhet a földtől távol. De gondolj bele, az emberi fajon belül mennyire szélsőségesek és változatosak az emberek. Ha hozzáveszünk 20-30 teljesen más fajt, ha ismernénk őket is csak találgathatnánk.
2015. szept. 28. 10:13
 3/14 anonim ***** válasza:
50%
Arra vagy kiváncsi, hogy egy azonosítatlan repülő tárgynak vannak-e érzelmei? A válaszom egy határozott: troll vagy.
2015. szept. 28. 10:37
 4/14 anonim ***** válasza:

Még a föld állataival sem vagyunk tisztában. Nekik vannak érzelmeik? Szoktak szomorúak, vidámak lenni? Bánkódnak néha valami miatt? Valószínűleg nem, de nem tudjuk.

Talán van élet a földön kívül is. Hogy miféle, nem tudjuk. Egysejtűek biztosan nem szoktak szomorkodni. Értelmes lényekről nem tudunk. Ha vannak, akkor talán rendelkeznek a kérdezett tulajdonsággal.

2015. szept. 28. 12:00
 5/14 Enigma-108 ***** válasza:
41%

Szakszerű válasz :a kérdésfeltevés téves, mert az ufók nem lények hanem azonosítatlan repülő objektumok (Unidentified Flying Object)

Válasz az ufonautákra v földönkívüliekre :

A Földünket látogató lények, különböző civilizációkhoz tartoznak. ( A kételkedők figyelmébe ajánlom a hivatalos bejelentést melyet Kanada volt védelmmi minisztere tett nyilvános fórumon)

Ezeknek más-más fejlődési vonalaik voltak és más és más érdekeik, céljaik vannak.

Történelmünkben mindig voltak segítő szándékúak és elnyomók, de alapvetően az ÉRDEK határozza meg viszonyulásukat mihozzánk.

Több faj is éppen az érzelemvilágunk miatt tanulmányoz bennünket, mivel más fajoknak szinte csak mentális világuk van. Nem elhanyagolható szempont a genetikai egyediségünk amit szintén vizsgálnak, de ezt az eltérítések során sokak által megtapasztalt bánásmód alapján, szintén az érzelem mentesség jellemzi főleg az ún. szürkék esetében ők teljesen érzelem-mentesek nemcsak genetikailag, de alárendelt szerepükből fakadóan is.

2015. szept. 28. 12:12
 6/14 anonim ***** válasza:
Még nem találkoztam egy földönkívülivel sem, de ha majd összefutok eggyel megkérdezem tőle.
2015. szept. 28. 13:39
 7/14 anonim ***** válasza:
4-es válasz tételes cáfolatára azért kíváncsi lennék.
2015. szept. 28. 19:05
 8/14 anonim ***** válasza:
Ja, s a 4-essel kapcsolatban azért is érdekelne, miért nulla, mert szerintem elfogadható amit írtam szkeptikusnak, ezo-hívőnek egyaránt.
2015. szept. 28. 19:06
 9/14 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat! Ezt a registry javítós módszert legközelebb kipróbálom. Most úgy hoztam helyre, hogy Újratelepítettem a Windows-t a programok és beállítások megtartásával. Így kb 20 perc alatt egy ismét jól működő rendszerem lett. 1 programot kellett csak újra felrakni.
2015. szept. 28. 19:09
 10/14 anonim válasza:
Te most miről beszélsz kérdező?
2015. szept. 28. 22:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!