A reptoidoknak milyen érzelmeik vannak?
Figyelt kérdés
2015. júl. 9. 00:50
1/11 anonim válasza:
Éhség, végtelen éhség... álnokság, alattomosság, tébolyultan kifinomult ravaszság, vaskeménységű gyűlölet és megvetés. De ezek még mindig eltörpülnek a domináns érzelmük mellett, ami nem más, mint az eszelős pusztítási vágy...
2/11 SpilerHUN válasza:
Jól szólt az első hozzászóló minden szó igaz!
5/11 anonim válasza:
Nem minden reptoid ilyen, igaz. Vannak közöttük hatalommániások is. Meg félnek a víztől, szappantól, munkától, tisztességtől...
6/11 A kérdező kommentje:
# 5 Az nem a cigányoid ?
2015. júl. 9. 20:59
7/11 cskrisztian válasza:
Amit reptoidnak vagy ufonak neveztek az egy hamis propaganda eredménye igazábol szeptember 23madikán fizikailag itt lesznek de azok spiritualis lények demonok husban ..... 2 tanu itt van és szükségetek van szentelt vizre [link] az utmutatásokat követve viszakaphatod a lelked mivel most a fenevad jele van rajtad ami a lélek hiányát jelenti...
8/11 anonim válasza:
Kérdező, dehogy, azok a krixkraxiak, vagy másnéven reptoid palánták. Én egyébként sem cigányoznék a helyedben. Maximum familiárisan hiperpigmentáltak, vagy mozdonyszőkék, esetleg rétinégerek... Egyébként hasonlóak. Ha belegondolunk, rátelepszenek a gazdaszervezetre, szimbiózist színlelve megpróbálnak előnyökhöz jutni, majd, mikor legyengítették a gazdaszervezetet, elpusztítják, így csak ők maradhatnak.
9/11 A kérdező kommentje:
Én nem cigányoztam. A cigányoid egy kriptid lény amire jellemzőek a leírtak. Rokonok.a habcukorcigányokkal akik tündérekhez hasonló lények akik ellopják a kristálycukrodat ha nincs nálad légycsapó.
2015. júl. 10. 07:02
10/11 A kérdező kommentje:
... a krixkraxiak pedig lények egy másik dimenzióból akikkel 404 vette fel a kapcsolatot még.
2015. júl. 10. 07:06
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!