Kezdőoldal » Ezotéria » UFO észlelések » 4-5 éves koromban történt, rá...

Athyna94 kérdése:

4-5 éves koromban történt, rá szeretnék jönni mi történhetett?

Figyelt kérdés
Elég hihetetlen, és én magam sem tudom mi a történt. Gyerekként felriadtam, majd láttam, hogy a hugom ágyán ül valaki és simogatja(azt hittem anya, mert a hugom sokáig betegesen köhögött) odamentem de láttam, hogy az az árnyékos test nem az anyukám így átrohantam az ő szobájukba, ahol a szüleim mélyen aludtak. Nagyon megijedtem, visszarohantam a szobánkba majd jött még egy magasabb alak felemelt, belenéztem egy piros fénybe, és elaludtam. 4-5 évesen minimaxon felnőve hogy álmodhattam ilyet ?
2015. szept. 22. 12:43
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:

Úgy óvodás, kis iskolás koromban én is hasonló élménybe részesültem. 20-on éves koromig olyan intenzíven vissza tudtam a legapróbb részletekig emlékezni a történtekre, hogy szentül meg voltam győződve arról, hogy az a valóság volt. Ezek után a részletek egyre jobban kezdtek elhalványulni és reálisabb megközelítésbe helyeződött. Sokkal inkább érzem azt, hogy csak egy rossz álom volt, gyermekként elég élénk fantáziával voltam megáldva.

Az is felvetődött bennem, hogy talán a hipnózis választ adna, hogy valóság volt vagy csak álom. De felnőtt fejjel racionális megközelítésben azt mondanám: csak álmodtam!!

2015. szept. 23. 00:38
 12/17 anonim ***** válasza:
#9. A kisgyermek az anyja érrendszerébe van bekötve 9 hónapig! Az agya fejlődése során az anyánál megjelenő képek rögzülhetnek az agyában, miáltal születése után ezeket kombinálja a valós tapasztalásokkal. Ebből aztán bármi lehetséges ami különböző szituációkat ad. Ez az alapja annak, hogy nem vagyunk egyformák!
2015. szept. 23. 14:58
 13/17 FüligJimmy88 ***** válasza:
Állítólag a harmadik szem sokkal fogékonyabb gyerekkorban, így könnyebben látnak dolgokat: aurát, szellemeket... Nem véletlenül félnek a sötétben. Szóval nincs kizárva, hogy szellem volt, bár én a te esetedben valószínűbbnek tartom, hogy csak rosszat álmodtál, mert nem hiszem, hogy a szüleid nem ébredtek volna fel, ha hallják, hogy rohangálsz a lakásban. Mondjuk magamból indulok ki, én arra is felriadok, ha egy pók megmozdul a szemközti sarokban, de te azért annál jóval nagyobb zajt csaphattál.
2015. szept. 23. 22:35
 14/17 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat,. Még remélem, hogy csak álom volt, de hihetetlenül élénken él bennem az emlék.
2015. szept. 24. 08:52
 15/17 anonim ***** válasza:
Hát igen az agy csodálatos! Csodálatosan kombinálja a beérkező információkat. Ezért nem vagyunk egyformák!
2015. szept. 24. 13:44
 16/17 anonim ***** válasza:
Elképzelhető ,hisz gyermekkorban sokmindent látunk amit most nem.
2015. okt. 10. 18:34
 17/17 anonim válasza:

Te... Ez a kérdés nem inkább a humor kategóriába sorolható? Szerintem annyira hülyeség, hogy az emberek ezt beképzelik, meg hogy szörnyek meg minden. Egyszerűen az ember fantáziája nagyon sokszor megrémiszti saját magát. Egyébként egyáltalán nem ajánlom a gyerekeknek a minimaxot meg az ilyen idióta mesecsatornákat. Mindegyik tiszta baromság. Basszus. Ha nekem egyszer lesz gyerekem tuti, hogy nem fogom engedni, hogy ilyen agresszív, buta meséket nézzen. Inkább leülök a kedvesemmel az ágya szélére és mesélek neki egy mesét vagy nőjön fel mese nélkül. Velem is nagyon sokszor fordult elő hasonló, főként mikor lázam volt. Olyan érzésem volt, mintha egy kamion vagy valami nagyon nehéz dolog nyomna bele az ágyamba. De ez a gyerekkori rossz tapasztalatok, szeretethiány, láz miatt volt és nem a szörnyek meg a mit tudom én micsodák miatt. Mióta van egy szerető barátnőm mindig jó a közérzetem és nincsenek rémálmaim valamint az sincs, hogy a sötétben félek stb. Azóta nem voltam beteg sem. Valami ott a lelkedben nem volt rendben szerintem. Nem szeretnék semmit beléd beszélni, se semmi ilyesmi. Én nem vagyok az a minden sületlenséget elhívő ember. De ebbe most nem mennék bele. (Egyéb hozzám fűzött kérdésekért nyugodtan írjatok privát üzenetet.)

18/F

2015. okt. 14. 17:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!