4-5 éves koromban történt, rá szeretnék jönni mi történhetett?
Úgy óvodás, kis iskolás koromban én is hasonló élménybe részesültem. 20-on éves koromig olyan intenzíven vissza tudtam a legapróbb részletekig emlékezni a történtekre, hogy szentül meg voltam győződve arról, hogy az a valóság volt. Ezek után a részletek egyre jobban kezdtek elhalványulni és reálisabb megközelítésbe helyeződött. Sokkal inkább érzem azt, hogy csak egy rossz álom volt, gyermekként elég élénk fantáziával voltam megáldva.
Az is felvetődött bennem, hogy talán a hipnózis választ adna, hogy valóság volt vagy csak álom. De felnőtt fejjel racionális megközelítésben azt mondanám: csak álmodtam!!
Te... Ez a kérdés nem inkább a humor kategóriába sorolható? Szerintem annyira hülyeség, hogy az emberek ezt beképzelik, meg hogy szörnyek meg minden. Egyszerűen az ember fantáziája nagyon sokszor megrémiszti saját magát. Egyébként egyáltalán nem ajánlom a gyerekeknek a minimaxot meg az ilyen idióta mesecsatornákat. Mindegyik tiszta baromság. Basszus. Ha nekem egyszer lesz gyerekem tuti, hogy nem fogom engedni, hogy ilyen agresszív, buta meséket nézzen. Inkább leülök a kedvesemmel az ágya szélére és mesélek neki egy mesét vagy nőjön fel mese nélkül. Velem is nagyon sokszor fordult elő hasonló, főként mikor lázam volt. Olyan érzésem volt, mintha egy kamion vagy valami nagyon nehéz dolog nyomna bele az ágyamba. De ez a gyerekkori rossz tapasztalatok, szeretethiány, láz miatt volt és nem a szörnyek meg a mit tudom én micsodák miatt. Mióta van egy szerető barátnőm mindig jó a közérzetem és nincsenek rémálmaim valamint az sincs, hogy a sötétben félek stb. Azóta nem voltam beteg sem. Valami ott a lelkedben nem volt rendben szerintem. Nem szeretnék semmit beléd beszélni, se semmi ilyesmi. Én nem vagyok az a minden sületlenséget elhívő ember. De ebbe most nem mennék bele. (Egyéb hozzám fűzött kérdésekért nyugodtan írjatok privát üzenetet.)
18/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!