Ha minket a földönkívüliek teremtettek, akkor őket ki teremtette?
8-as válaszoló maximálisan egyetértek!!!!
Még akkor is ha éppen fogós ez a kérdés és gyakorlatilag mai tudásunkkal megválaszolhatatlan!
Univerzumon kivüliek?
Az Erő?
..
.
"Con Trollka pedig olyan mélyen van, hogy csak a leosztás megy, de valójában már kérdést sem tudna feltenni a metafizikai problémákhoz - nincs olyan szinten, hogy kérdezni tudjon"
Ez valóban az én hibám, nem vagyok elég tudatlan ahhoz hogy hülyeségekről kérdezzek. Annyira meg végképp nem hogy e kérdésekre népszerű hülyeségeket válaszoljak. Tudom ez pár ideírónak fáj, de hát ez egy ilyen "különleges" kategória, itt minél többet képzel magáról és a világról az ember annál "nyitottabb". :D Amit írsz az szánalmas személyeskedés amivel ráadásul a gondolkodás ellen érvelsz, de ez nem lep meg, hozod az itteni átlagot.
"Con Troll, neked hihetetlenül nagy arcod van, ha eddig nem tűnt volna fel!"
Vakok közt félszemű a király. Nem én vagyok magamtól elszállva, csak mellettetek magasan kitűnök. :)
"De megkérlek arra, ne olyan dolgokat írjál, amiket el akarnak hitetni az emberekkel az iskolákban!"
Igen, az feltűnt hogy az iskolában tanultakat nem sikerült elsajátítani, ez sokatoknál probléma. Gondolom ebből adódik az az alapvető tévedésed hogy az iskolában hit alapján tanítanak. Az a hittanóra és nem szabad összetéveszteni a bizonyítékokon alapuló tanításokkal.
SaturnBoy röviden válaszolt a kérdésedre, további információt megtalálsz bármelyik könyvesboltban, csak nem az ezoterikus hanem a tudományos könyvsarkot kell keresni. Vigyázz, nehéz anyag!
Con Troll, neked meg úgy látom, az a nehéz, hogy megértsd, amit írtam! Vagy pedig jól értesz ahhoz, hogy kiforgasd az emberek szavait. Nehogy azt hidd, hogy most okosat írtál!
Amiket te bizonyítéknak hiszel, az nem több a hitnél. Sőt, ez a te vakhited!
"Amiket te bizonyítéknak hiszel, az nem több a hitnél. Sőt, ez a te vakhited!"
Sok ezoterikusnak az a baja hogy fingja sincs arról hogy mi a bizonyíték. Képtelenek felfogni. Erre csak azt tudom mondani hogy hülyeség ellen nincs orvosság...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!