Azok a szkeptikusok, akik nem hisznek az idegenek létezésében, belegondoltak már ezekbe?
- A világegyetem, melyben élünk gyakorlatilag végtelen nagyságú
- Mi ennek csak egy milliomodporszemnyi része vagyunk
- Közel sem látjuk be az egész tejútrendszert, igaz a technológia fejlődésével egyre nagyobb részt térképezünk fel, de a legnagyobb része még mindig ismeretlen számunkra
- A mi anyabolygónk, a Föld 4 és fél milliárd éve jött létre, az első élet 3,5 milliárd éve alakult ki rajta (ami ép ésszel gyakorlatilag felfoghatatlanul sok)
- Azóta a technológiánk sokat fejlődött, igaz van még hova fejlődnünk, de már nem kéne sok ahhoz, hogy olyan járműveket építsünk, melyekkel bejárhatnánk az egész univerzumot
Ezek fényében mégis miért tartják egyesek olyan hihetetlennek, hogy léteznek mások is rajtunk kívül ebben a hatalmas világegyetemben? Semmi bizonyíték nincs arra, hogy mi voltunk az elsők, mi is csak úgy "lettünk", miért ne alakulhatott volna ki az élet hozzánk hasonlóan bárhol máshol előttünk? És ha így történt, akkor logikus, hogy technológiailag jóval fejlettebben nálunk, hisz több ideje léteznek nálunk.
És ha valaki azzal jön, hogy "ha tényleg léteznének idegenek, akkor a kormány biztos elmondaná", magyarán csak azt tarja igaznak, amiről a kormány illetve a világ vezetői kimondják, hogy igen is úgy van, akkor elég rossz úton jár. Először is azért, mert az ilyen nagy hatalmak szinte minden esetben hazudnak, korruptak, mivel számukra csak az a fontos, hogy ők profitáljanak belőlünk, érdekli is őket, velünk mi van. A másik, hogy ha hirtelen kiállna a kormány és kijelentené: "Idegenek látogatnak minket más világokról" akkor azzal hatalmas pánik törne ki. Lehet továbbra is lennének olyanok, akik ugyanúgy nem hinnék el, de a legtöbben elhinnék. És ez azt jelentené, hogy minden, amit eddig tudtunk magunkról, az egész emberiségről, a létünkről nagy kamu volt: rengeteg vallás szűnne meg (márpedig rengeteg vallásos ember létezik, amerikában pl az emberek 65%-a hisz Istenben), káosz törne ki, mely feje tetejére állítaná az egész világot. Nos, vajon ez jól jönne-e a világuralomnak? Hát nem. Az uralmukat csak úgy tudják megtartani, ha az orrunknál fogva irányítanak minket, elhallgatva tőlünk az igazságot, mi meg éljük tovább életünket szépen, boldog tudatlanságban.
Abszolút nem arról van szó, hogy elvből elutasítjuk az életet a Földön kívül. Ha 1 bolygón kialakult egy végtelen nagy világegyetemben, akkor konkrétan végtelen sok esélye lehet hogy van rengeteg más lakott bolygó is.
Az is lehetséges hogy a technológia korát élik, és jóval fejlettebbek nálunk.
Sőt, némi fantáziával még az is elképzelhető hogy látogatnak minket, ámbár ehhez tényleg nagyon fejlettnek kell lenniük.
Azt szoktuk elutasítani, amikor valami gyagyás előáll azzal hogy 2016-ban a reptoidok, meg a lumbulábiak megszállják a Földet, vagy hogy elrabolták a krixkraxiak és megbecstelenítették az űrhajón, de cserébe villogó követ adtak neki (amit persze senki nem látott). Meg hogy az annunakik a saját ürülékükkel javították fel az emberi DNS-t, meg hogy az egyiptomi piramisok igazából lumbulábi meg poloskoid űrkikötők, meg hogy a paranormál.hu leközöl egy fotót, amin van valami légypiszok, és az minden kétséget kizáróan egy reptoid vagy krixkraxi űrcirkáló...
És mindezeket megpróbálja tényként beállítani, aztán fel van háborodva, ha megkérjük hogy bizonyítsa. Pataki Attila azóta se tudta bizonyítani a plejádokat, 404 se a krixkraxi meg lumbulábi elrablóit, és így tovább.
Visszeres:
Nekem kedvem sem lenni ennyit írni, mint te, de egyetértek.
Csodálom, hogy van energiád minden hülyének ezt leírni.
Nem rád gondoltam, Kérdező, hanem azokra akik ilyen kérdéseket tesznek fel.
Mostanában kevés ilyen van (bár azért még akad), 2012 előtt volt tele a GYK ahogy olvastam, minden napra jutott idegen inváziós kérdésből.
Kérdező, ugye valami jó nevű egyetemen végeztél a témában?
Nos, erősen kétlem, vagy vagy 17, amikor természetes dolog a mindenféle kamaszos gondolkodás, háttérismeret nélkül.
nekem is van gyerekkori naplón, sok hülyeséget írtam benne :D
A trollnak üzenném: felesleges fejtegetésbe kezdeni a személyemmel kapcsolatban, mivel semmit nem tudsz rólam. Ha gondod van már írtam korábban: nem kötelező válaszolni. De ha ennyiből áll az életed hogy ez a legjobb szórakozás a számodra akkor csak szánni tudlak.
A továbbiakban felesleges válaszolnod, nem fogok reagálni rájuk, ez volt az utolsó, és jelentem őket.
A normális válaszokat köszönöm.
ah lusta voltam elolvasni a válaszokat ezért csak leírom a véleményemet... bár a kérdés nem a véleményemet kérdezi, mindegy lesz.arom :D
sokan azért szkeptikusok mert vannak a nagy okos emberkék akik kitalálták ezeket az idióta lumbulábi, annunaki f.aszságokat, így nevetségessé téve az egész földönkívüliekben hívő embereket. tuti hogy van a földön kívül élet DE nem biztos hogy látogatnak is minket, lehet csak olyasmi szinten vannak mint mi..
és akkor jön a kérdés h mivel magyarázzam az ufó észleléseket, elrablásokat, fotókat stb stb.
kezdjük az UFO-val. (már annyiszor leírtam hogy az fáj)
jelentése: azonosítatlan repülő tárgy. ezt olyan repülőkre is használják amikről nem tudják honnan jött, pl ha amcsikhoz betéved egy orosz kémrepülőgép és nem tudják beazonosítani akkor az már UFOnak számít mivel azonosítatlan repülő tárgy. vágesz?
ja és ne keverjük az ufót a földönkívülivel.. az ufó egy tárgy, az ufónauta/földönkívüli a lény amire az emberek többsége gondol mikor ufót lát a földön rohangálni..
51-es körzet, szerintem senkinek sem kell bemutatnom :)
nosss SZERINTEM a repülő csészealjak olyan alkalmatosságok amik igazából b.aszottul emberi kéz által épültek, semmi idegen technológiát nem kell itt fantáziálni.. lezuhant űrhajó?! szerintem meg csak titkos kísérleti repülőgép és mivel nem akarta az amerikai kormány hogy kitudódjon miket tesztelgetnek ezért csinált egy kamu hírt miszerint földönkívüliek zuhantak le.. (tudom, nem a katonaság híresztelte el de higgyétek el, nem csak terepszínű rucis embereik vannak, nem is magyarázom, aki nem noob az tudja mire gondolok) a lezuhant ufó űrhajó nem az volt aminek az emberek hitték, jó kis kamu sztorival meghintették hogy más országok ne tudjanak az esetről.. aztán az elrablások! szerintem mind kamu, csak szenzációhajhászok találták ki.. esetleg még azzal lehet magyarázni hogy a kormány random embereket rabolt el, nyomott beléjük egy kis cuccot amitől hallucináltak az elrabolt embörök, a nagy szemű szürke idegenek meg simán lehettek gázmaszkos szürke rucis emberek akik valamiféle tesztet végeztek rajtuk.. a nácik ezt könnyen megoldották, ott voltak a zsidók, sokat kísérleteztek rajtuk de a japánok se voltak lemaradva ilyesmiben ;) az amcsiknak meg szimplán vmi humánusabb módszer kellet + a legtöbb kísérletet elvégezték helyettük német barátaink..
fotók és videók! :D többsége kamu, aki kicsit jobban ért a photoshophoz, olyat alkot neked hogy besz.arsz :D videóknál szintén megvannak a szükséges programok. igen akár olyan felvételeket is lehet csinálni ami úgy tűnik mintha régi lenne.. nem nagy szám. ja és am miért van az hogy amikor földönkívülit (ufúnautát) kameráznak, fényképeznek, a kép homályos, pixeles, szutyok, miközben manapság azért elég jó telefonok, fényképezőgépek, kamerák stb vannak?!?!!? :D azért mert mind KAMU!!!! :D hírnév vadász az összes.. ami meg igazi és UFO-t ábrázol, azon szimplán egy olyan repülő alkalmatosság van amit emberek csináltak (valszeg USA) és mivel nem teszik közzé hogy nekik ilyen van, ezért furcsa látni az emberek számára. am az 51es körzet egy redv.ás repülőtér ha nem vettétek még volna észre :D csak ugye katonai, titkos és nagggyon őrzik. ki akarná ha a titkos repülőgép projektjeik csak úgy kiszivárognának az ellenséges/rivális országok számára? :D na ha bármilyen dolog van még amire magyarázat kell, szóljatok, van még pár dolog a tarsolyomban ;) (bocs h regényt írtam)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!