Rejtélyes női alakot vettek észre a Marson. Lehet egy megkövesedett idegen?
Nekem meg törölték a hozzászólásomat.
Kb. azt írtam hogy az ott egy kemény csaj lehetett hogy megmaradt a marsi éghajlat alatt ami a kőzetet is elaprózta. Meg hogy a méretarány alapján csak pár centi lehet a csaj. Azaz törpemarcsa típusú idegen.
Kedves modik, a többi meghagyott hozzászólás mellett ezzel mi volt a baj???
"Egyszerűen hihetetlen, hogy sok ember milyen szűk látókörű ... Minden szkeptikus csak bizonyítékokat kér, hogy létezik, de ha mi kérünk bizonyítékot arra, hogy miért nem létezhet ... Én speciel lehetségesnek tartok bármit, aminek a nem létezése nincs bizonyítva. Kíváncsi vagyok, kedves trollok, szkeptikusok, most vajon mivel leszek letámadva? :)"
Azzal hogy annyi eszed sincs hogy tudd mi bizonyítható és mi nem. Képzeletbeli dolgokat nem lehet cáfolni, és az nem bizonyíték hogy valaki képet mutat róluk. Az egyszarvú és a Pumukli sem létezik pedig van róluk kép, ugyanakkor nem lehet őket cáfolni sem, mert mi alapján tennénk? De attól hogy nem cáfolhatóak és van róluk kép még ugyanúgy nem léteznek.
*nincs bizonyíték=nincs cáfolat.
Korán van még nekem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!