Kezdőoldal » Ezotéria » UFO észlelések » Ez mi lehetett?

Ez mi lehetett?

Figyelt kérdés

Anno 4-5 éve láttam egy érdekes jelenséget, 1 kis faluba, lényegtelen a helység neve, egy elég ritkán lakott területről van szó.

Ismeroseimmel voltunk kinnt, egy téren, egy padnal beszélgettünk éjszaka, egy nyári este. Olyan 2 óra felé annyit láttam,hogy a velem szembe ülő lány felpattan, elrohan, és mikor odaertunk hozzá már sír, megkerdeztuk mitől fél? Elsőre valami vadallatra gondoltam, hiszen 10 km-es korzetbe, csak nádasok, erdők, kis faluk vannak. Gondoltam valami vaddisznót láthatott, mert gyakran betevednek, és nem kellemes osszetalalkozni vele. Mikor megtudott szólalni, azt mondta, hogy kb 40-50 m-re a ház felett látott 2 piros gombalakot, egyenként olyan 10-15 méteres átmérővel, azt mondta, úgy látta mintha valamivel össze lenne kötve, hangtalanul szállt, a "főút" fele, ha azt annak lehet nevezni. Ott volt a testvére, azthittem csak öt akarja szivatni, de a reakciója elég heves volt, kapkodta a levegőt. Na mindegy bíztam benne, hogy valami sarkanyrepulot látott, vagy vitorlazot hiszen annak nincs hangja, hát elbicikliztem a kanyarig, igaz féltem, de gondoltam ha tényleg repülő, akkor megnyugodhat mindenki. Kiertem a kanyarba, ott volt a 2 piros gomb,túl nagyok voltak, hogy jelzőfenyek legyenek, 1 gomb nagyobb volt mint egy repülő. Eléggé leblokkoltam én is, konkrétan olyan félelem tört rám. Már vagy 50-60 méterre lehetett tőlem, nagyon lassan szállt 15-20 méterre a szántóföld felett, szépen lassan haladt, nem egyenes vonalon, inkább mintha cirkálna, a sebbessege szerintem nem volt gyorsabb 20-30 km/h nal, lassabban haladt mint egy autó,eleg izzó fénye volt, de addig ahol voltam nem világította meg a talajt. Színre olyan lehetett, mint amikor a faszen izzik még, nem egyenletesen világított. Kb 200 méterre volt tőlem, örültem neki nagyon, hogy távolodik, képet próbáltam csinálni persze, mikor már biztos tavban éreztem magam,persze a sötétbe sehogy sem tudtam addig elfokuszalni. Csak 2 pici pont látszott rajta. Aznap este kb egyikünk sem tudott aludni. Próbáltam ész szerű, magamat megnyugtato, magyarázatokat keresni. Hogy kivilágított egymás mellett haladó léggömb, de az vízszintesen ritkán halad, vagy valami katonai felderítő, új technika. De azt nem hiszem hogy 15 méteres piros lámpákkal világítanak ki, meg hát MO-n élünk. Vagy valami óriási gombvillam de az rohadtul ritka, és nem így néz ki. Nem találok, ki meséket, igazából annyira nem unatkozom, hogy ilyen mesét találják ki. Nem tudom mi lehetett, én ezt láttam, remélem utoljára. Tőletek várok valami ész szerű magyarázatot.

Köszönöm, ha elolvassatok, hátha más is látott hasonló jelenséget.

2015. aug. 8. 12:20
1 2 3
 21/25 anonim ***** válasza:
A vetülés érzékelhetőségének még van egy véletlenszerű buktatója, még pedig a földi légkör rétegződése, ami befolyással van ezek megjelenésére. A légköri nyomás, az összetétel, a gázok rétegződése. Hisz ha a moziban nincs vetítővászon, a kép sem jelenik meg, legalábbis máshogy, élvezhetetlenül.
2015. aug. 11. 14:44
 22/25 A kérdező kommentje:
A vetult képben nem hiszek, hiszen amennyi urszemet van rengeteg ilyen jelenségről szamolnanak be , a vetult képhez hozzá tartozik a napfény is, hiszen annak a fényét verne le a földre, de annak a mozgását könnyen meglehetne határozni. A vetul kép nem lehetne szerintem olyan élesen korulhatarol amit láttam. Hiszen kilehetett venni a korvonalait, amit azon a területen ahol én láttam nádasok, lapos terület, gyakran sok a pára, és száll a kod. És ettől a vetített kép olyan szinten megtorne, hogy teljesen homályos lenne. Utána olvasgattam a dolgoknak az utóbbi napokban és nem hinném hogy az.
2015. aug. 12. 11:55
 23/25 anonim ***** válasza:

Kérdező, na pont ez az, ahogyan leírtam, én sem hiszem, hogy vetítés, tükröződés lenne, pont amiatt, amit leírtál: ezek a gömbök nagyon is élesen kivehetők voltak, jól körülhatárolhatók, és ez a jelenség nem lenne olyan furcsa,

ha csak vetítődés lenne, mert mindenki tudná, hogy az.

De ez a hozzászóló mégis szentül hiszi. Ez, ahogyan említettem, olyan, mint a furcsa hangok, amiket világszerte lehet, vagy lehetett hallani: sokan megpróbálják hagyományos módon megmagyarázni, ami persze nagyon sántít.

2015. aug. 12. 15:49
 24/25 anonim ***** válasza:
Hát akkor legyetek büszkék magatokra! Mert olyant láttatok, amit nem lehet megmagyarázni. A bolhának sem lehet megmagyarázni az elefántot, mert benne él!
2015. aug. 13. 15:14
 25/25 anonim ***** válasza:
Előző, csak nem zavar, hogy nem tartjuk hihetőnek az álláspontodat? Ez nem büszkeség kérdése, hanem arról van szó, hogy ilyen az, amikor az ember találkozik az ismeretlennel.
2015. aug. 13. 22:23
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!