Ez mi lehetett?
Anno 4-5 éve láttam egy érdekes jelenséget, 1 kis faluba, lényegtelen a helység neve, egy elég ritkán lakott területről van szó.
Ismeroseimmel voltunk kinnt, egy téren, egy padnal beszélgettünk éjszaka, egy nyári este. Olyan 2 óra felé annyit láttam,hogy a velem szembe ülő lány felpattan, elrohan, és mikor odaertunk hozzá már sír, megkerdeztuk mitől fél? Elsőre valami vadallatra gondoltam, hiszen 10 km-es korzetbe, csak nádasok, erdők, kis faluk vannak. Gondoltam valami vaddisznót láthatott, mert gyakran betevednek, és nem kellemes osszetalalkozni vele. Mikor megtudott szólalni, azt mondta, hogy kb 40-50 m-re a ház felett látott 2 piros gombalakot, egyenként olyan 10-15 méteres átmérővel, azt mondta, úgy látta mintha valamivel össze lenne kötve, hangtalanul szállt, a "főút" fele, ha azt annak lehet nevezni. Ott volt a testvére, azthittem csak öt akarja szivatni, de a reakciója elég heves volt, kapkodta a levegőt. Na mindegy bíztam benne, hogy valami sarkanyrepulot látott, vagy vitorlazot hiszen annak nincs hangja, hát elbicikliztem a kanyarig, igaz féltem, de gondoltam ha tényleg repülő, akkor megnyugodhat mindenki. Kiertem a kanyarba, ott volt a 2 piros gomb,túl nagyok voltak, hogy jelzőfenyek legyenek, 1 gomb nagyobb volt mint egy repülő. Eléggé leblokkoltam én is, konkrétan olyan félelem tört rám. Már vagy 50-60 méterre lehetett tőlem, nagyon lassan szállt 15-20 méterre a szántóföld felett, szépen lassan haladt, nem egyenes vonalon, inkább mintha cirkálna, a sebbessege szerintem nem volt gyorsabb 20-30 km/h nal, lassabban haladt mint egy autó,eleg izzó fénye volt, de addig ahol voltam nem világította meg a talajt. Színre olyan lehetett, mint amikor a faszen izzik még, nem egyenletesen világított. Kb 200 méterre volt tőlem, örültem neki nagyon, hogy távolodik, képet próbáltam csinálni persze, mikor már biztos tavban éreztem magam,persze a sötétbe sehogy sem tudtam addig elfokuszalni. Csak 2 pici pont látszott rajta. Aznap este kb egyikünk sem tudott aludni. Próbáltam ész szerű, magamat megnyugtato, magyarázatokat keresni. Hogy kivilágított egymás mellett haladó léggömb, de az vízszintesen ritkán halad, vagy valami katonai felderítő, új technika. De azt nem hiszem hogy 15 méteres piros lámpákkal világítanak ki, meg hát MO-n élünk. Vagy valami óriási gombvillam de az rohadtul ritka, és nem így néz ki. Nem találok, ki meséket, igazából annyira nem unatkozom, hogy ilyen mesét találják ki. Nem tudom mi lehetett, én ezt láttam, remélem utoljára. Tőletek várok valami ész szerű magyarázatot.
Köszönöm, ha elolvassatok, hátha más is látott hasonló jelenséget.
Ezeknek a vetült képeknek csak azok tulajdonítanak ezoterikus jelentőséget, akik nem ismerik eléggé a fizikát, a fénytanban nem jártasak eléggé.
Akik kételkednek abban amit mondok, azok vegyenek egy lézertollat(amit előadásokon mutogató pálca helyett használnak), pár százasért már lehet hozzájutni. Ezzel világítsanak bele sűrű ködbe, és meg fogják tapasztalni, hogy ahogy a köd mozog, különféle formák alakulnak ki a lézersugárban. A színek és váltakozásaira meg a prizma és a szivárvány ad ...
És aki még mindig kételkedik mondanivalóm lényegében az játszon el kicsit ezen a földgömbön
Nem vagyok benne biztos, de mintha valahol olvastam volna, hogy ennyi űrszemetet tartanak nyilván.
Az űrszemét gyarapodásával egyre több égi képvetülést lehet tapasztalni, és ez csak is a legelső műholt megsemmisülése után következett be. Ezeknek a jelenségeknek nincsen évezredes múltja!
Remélem néhány ember meg tudtam nyugtatni, hogy nem következik űrháború és nem kell félni az égen néha megjelenő képvetülésektől, mert azok nem bántanak!
Nem csak a fejünk felett az égen, hanem még a szobánkban is bármikor megjelenhetnek vetült fények, hisz az űrszemétről visszavert fénysugár vízszintesen is átléphet akár egy résen repedésen keresztül is.
Ez az újkor, itt már nincsenek csodák, csak olyan emberek, akik tudatlanságuk miatt a csodákban hisz!
Az ilyen kérdéseket mindenki az alapján dönti el, hogy miben hisz, milyen a nézete. Aki például nem hisz az ezoterikus dolgokban, az próbál rájuk és minden ilyesmire valami hagyományos fizikai magyarázatot találni, és ez fordítva is így van.
Ezek a jelenségek szerintem nem gyakoriak, ha űrszemét lenne, akkor sokkal gyakrabban kellene látnunk ezeket a fénykivetüléseket, nem lenne ennyire szokatlan, és az emberek nem félnének tőle. Ha ez így lenne, akkor nagy kérdés lenne, hogy vajon mi képes a sötétben olyan erősen világítani odafent az űrben, hogy ilyen intenzitással verődik vissza róla a fény, itt lent sok km-re a Földön?
Ez tehát tipikusan olyan téma, mint a világszerte hallható furcsa hangok. Mindenki próbál rá a nézetének megfelelő magyarázatot találni.
Véleményem szerint a jelenkor a materializmus fokozatos meghaladásának a kora, és az ezoterikus dolgok sem csodák, hanem az ember az, aki nem ismerte még meg az őt körülvevő világot, annak a törvényeit. Az ember pedig sajnos hajlamos az általa nem ismert dolgokat nem létezőnek tekinteni, vagy pedig valami általa elfogadható magyarázatot találni ezekre a dolgokra a hitének megfelelően.
Ha ezek a gömbök idegen, legalábbis számunkra idegen intelligencia jelenlétének a tanúi, akkor ismét leírom, hogy szó sincsen űrháborúról, meg annak a jeleiről, tehát félnivalónk nincsen ezektől a dolgoktól, illetve lényektől. De ahogyan ezt is leírtam már, az ember ösztönösen fél az általa még nem látott, ismeretlen dolgoktól, amikre nem tud magyarázatot találni.
Hinni a különös dolgokban meg szerintem nem rossz dolog.
Ezek a jelenségek szerintem nem gyakoriak, ha űrszemét lenne, akkor sokkal gyakrabban kellene látnunk ezeket a fénykivetüléseket, nem lenne ennyire szokatlan, és az emberek nem félnének tőle. Ha ez így lenne, akkor nagy kérdés lenne, hogy vajon mi képes a sötétben olyan erősen világítani odafent az űrben, hogy ilyen intenzitással verődik vissza róla a fény, itt lent sok km-re a Földön?
Az űrben az űrszemetet folyamatosan éri a napfény, épp úgy mint a földet és más égitestet. A földön csak azért van naponta sötétség, mert a föld forog a saját tengelye körül, ezt a forgást 24 óra alatt teszi meg, mikor a nap lenyugszik, utána kezdődik a sötétség, mert árnykba kerülünk. A föld körüli pályán repkedő űrszemeteket csak akkor nem éri a napsütés, mikor a föld árnyékában repül.
Az örszemét is végez forgó mozgást is, ami a tükrös felületéről a föld légkörébe érkező fénysugarakat mozgó rezgő, csíkothúzó stb. mozgást eredményezhet.
A ritkaság? Nos erre azt tudom mondani, hogy néhány év múlva már lesznek azonos helyen azonos időben megjelenő vetülések is, mikor az ürszemetek rendeződnek, egymáshoz képest szabályokat törvényszerűségeket alkotva keringnek a föld körül, De itt még nem tartunk, mert a legelső műhold megsemmisülése 40 évnyire tehető, és a belőle származó űrszemét, még nem vett fel stabil végtelen ideig tartó rendeződést, mint pl. a szintén a föld körül keringő hold.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!