Ez mi lehetett?
Anno 4-5 éve láttam egy érdekes jelenséget, 1 kis faluba, lényegtelen a helység neve, egy elég ritkán lakott területről van szó.
Ismeroseimmel voltunk kinnt, egy téren, egy padnal beszélgettünk éjszaka, egy nyári este. Olyan 2 óra felé annyit láttam,hogy a velem szembe ülő lány felpattan, elrohan, és mikor odaertunk hozzá már sír, megkerdeztuk mitől fél? Elsőre valami vadallatra gondoltam, hiszen 10 km-es korzetbe, csak nádasok, erdők, kis faluk vannak. Gondoltam valami vaddisznót láthatott, mert gyakran betevednek, és nem kellemes osszetalalkozni vele. Mikor megtudott szólalni, azt mondta, hogy kb 40-50 m-re a ház felett látott 2 piros gombalakot, egyenként olyan 10-15 méteres átmérővel, azt mondta, úgy látta mintha valamivel össze lenne kötve, hangtalanul szállt, a "főút" fele, ha azt annak lehet nevezni. Ott volt a testvére, azthittem csak öt akarja szivatni, de a reakciója elég heves volt, kapkodta a levegőt. Na mindegy bíztam benne, hogy valami sarkanyrepulot látott, vagy vitorlazot hiszen annak nincs hangja, hát elbicikliztem a kanyarig, igaz féltem, de gondoltam ha tényleg repülő, akkor megnyugodhat mindenki. Kiertem a kanyarba, ott volt a 2 piros gomb,túl nagyok voltak, hogy jelzőfenyek legyenek, 1 gomb nagyobb volt mint egy repülő. Eléggé leblokkoltam én is, konkrétan olyan félelem tört rám. Már vagy 50-60 méterre lehetett tőlem, nagyon lassan szállt 15-20 méterre a szántóföld felett, szépen lassan haladt, nem egyenes vonalon, inkább mintha cirkálna, a sebbessege szerintem nem volt gyorsabb 20-30 km/h nal, lassabban haladt mint egy autó,eleg izzó fénye volt, de addig ahol voltam nem világította meg a talajt. Színre olyan lehetett, mint amikor a faszen izzik még, nem egyenletesen világított. Kb 200 méterre volt tőlem, örültem neki nagyon, hogy távolodik, képet próbáltam csinálni persze, mikor már biztos tavban éreztem magam,persze a sötétbe sehogy sem tudtam addig elfokuszalni. Csak 2 pici pont látszott rajta. Aznap este kb egyikünk sem tudott aludni. Próbáltam ész szerű, magamat megnyugtato, magyarázatokat keresni. Hogy kivilágított egymás mellett haladó léggömb, de az vízszintesen ritkán halad, vagy valami katonai felderítő, új technika. De azt nem hiszem hogy 15 méteres piros lámpákkal világítanak ki, meg hát MO-n élünk. Vagy valami óriási gombvillam de az rohadtul ritka, és nem így néz ki. Nem találok, ki meséket, igazából annyira nem unatkozom, hogy ilyen mesét találják ki. Nem tudom mi lehetett, én ezt láttam, remélem utoljára. Tőletek várok valami ész szerű magyarázatot.
Köszönöm, ha elolvassatok, hátha más is látott hasonló jelenséget.
Most mivan?
Mi az a gomb?
Nem gömb?
Azon röhögök, hogy ez évekkel ezelőtt történt és most írtad ki a kérdést, hogy mi lehetett az... xD
És 4-5 éve történt, ennyire emlékszel mindenre? :'D
Igen, ennyire..
XDDDD...
A leírás alapján ez tényleg egy rendkívüli dolog volt. A félelmet teljesen meg lehet érteni, de azért kár érte, hogy nem tudtál valahogy akkor képet készíteni róla, amikor még közelebb voltak.
A katonai technikához nem értek, emiatt nem tudom, hogy szoktak-e ilyen furcsa dolgokkal kísérletezni, meg az is jó kérdés, hogy ilyet egyáltalán hogyan tudnának előállítani? Emiatt semmilyen földi magyarázatot nem tudok erre találni.
Viszont mégis sokan láttak már világszerte ilyen különös, rejtélyes gömböket, részben ilyen színűeket is, de általában ennél kisebbek szoktak megjelenni. Ez tényleg igen nagy volt, ráadásul kettő is.
Más magyarázat híján mint lehetőséget írom le azt, hogy a földönkívüli lények megjelenhetnek ilyen formában is. Ezek a jelenségek általában intelligens tevékenységre utalnak, szerintem nem akarnak rosszat az embereknek. Tehát nem mindig jelennek meg emberi, vagy ahhoz hasonló alakban, hanem vannak ilyen izzó energia, gömblények is. De lehetséges, hogy ezek a gömbök eszközök, és vizsgálják vagy ellenőrzik vele a bolygót, miközben ők fent tartózkodnak valahol, nagy magasságban a légkörben vagy a Földhöz közeli űrben. Valószínűleg megvan a technikájuk ahhoz, hogy ilyen eszközeik legyenek, ha ezek valóban az eszközeik, és nem ők maguk azok.
Én egyébként még soha nem láttam semmilyen furcsa jelenséget, de lehet, hogy jobb is ez így, mert nagyon félős ember vagyok. El tudom képzelni, hogyan reagálnék arra, hogy ha a saját szememmel is látnám ezeket a dolgokat én magam is. Örülnék, ha nem kapnék szívrohamot. Valószínűleg ösztönösen futnék, vagy esetleg Földbe gyökerezett lábakkal, dermedten állva bámulnék. Hiába tudatosítja az ember, hogy valószínűleg békések, nem bántanak, az ember ösztönösen fél az ismeretlen dolgoktól, hát még ha eleve félénk is valaki, mint én.
Ezeket az égi jelenségeket, az ürben föld körüli pályán repkedő un. űrszemetek okozzák. A róluk visszaverődő fények a légkörben különböző formákat, méreteket produkálhatnak.
Az ufó észleléseket is azért hessegetik el a tudósok, mert ezek nem tárgyak,sem létesítmények, csupán vetített képek.
Magad is láthattad, hisz a tájat nem világította be, tehát nem fényforrás volt. Saját energiával sem rendelkeznek, ezért hangtalanok is.
Nem kell tölük félni, nem bántanak, az emberi szervezetre semmiféle káros hatásuk nincs. Mint a moziban vetített kép!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!