Kezdőoldal » Ezotéria » UFO észlelések » Elképzelhető az hogy egy...

Elképzelhető az hogy egy napon az N-ufók és a többi mitikus lény létét elismeri a tudomány?

Figyelt kérdés
Mióta fojik az hogy ez nem létezik,az nem létezik, sokan mégis látják őket és videókat is fel tudnak hozni bizonyítékként de ez a tudomány számára még mindíg nem elég?Mi kell még nekík?Mikor ismerik el végre hogy vannak ilyen dolgok?
2015. aug. 7. 16:03
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:
26%

Azért ahhoz igen nagy szerencse kell,hogy egy-két éjszaka alatt láss ufót az égen!!

Én egyszer láttam egy 5-ös rajt utána kb. 2 perc múlva egy 3-as raj követte,de ez csak egyszer történt meg azóta sem láttam többet ilyet pedig szoktam figyelni az eget!

2015. aug. 7. 16:27
 12/25 anonim ***** válasza:
96%

"Alien D nevű felhasználó válasza:

Na jó, kicsit kifejtem bővebben a válaszomat..."

Ne haragudj, közel sem vagyuk öko-ezo-ufo hívő, de ez az érvelés sok helyen sántít. Egyrészt nem csak 240p felvételek vannak, másrészt manapság jó minőségben, színesben is egyszerű manipulálni, nem a 90-es években élünk. Harmadszor is ez a barnamedve ugyanúgy csak egy feltételezés, nem egy konkrét tény. (Egyébként sem tisztázott, hogy mi is lehetne a jeti definíciója)

2015. aug. 7. 16:47
 13/25 anonim ***** válasza:
6%
Ná Spáng: Igazad van, manapság a HD felvételek is könnyen manipulálhatóak, de a Yeti 100% himalájai medve volt!
2015. aug. 7. 16:56
 14/25 anonim ***** válasza:

Tök mindegy gyerekek aki nem hisz ezekben a dolgokban annak mutathatnál akár 4k-s videót is arra is azt mondaná ,hogy hamisítvány,aki pedig hisz az lehet egy tompa mosott ufó képről is 100 százalékosan állítja,hogy eredeti.

Én csak annyit mondok,hogy majd amikor valaki a saját szemével lát ilyet akkor elhiszi addig csak itt a gyakorin osztja az eszet,hogy nem léteznek Ufók....

2015. aug. 7. 17:16
 15/25 anonim ***** válasza:
Előző: miért te láttál már UFO-t?
2015. aug. 7. 17:23
 16/25 anonim ***** válasza:
Egyszer láttam,aztán hogy ember vezette vagy földön kívüli lény az már rejtély marad,minden esetre lehet valami titkos katonai gépek voltak,zajtalanul repültek,narancs színű hajtóműveik voltak középen (alulról láttam őket,kb 3-4ezer méteren repülhettek lassabban mint egy utasszállító gép,a hajtóműveik színe olyan volt mint amikor egy tűz ég olyan narancsos-sárgás).
2015. aug. 7. 17:36
 17/25 anonim ***** válasza:
Én eléggé UFO hívő vagyok, de ahogy elmagyaráztad nekem tényleg katonai gépnek tűnik, már nem azért.....
2015. aug. 7. 17:40
 18/25 anonim ***** válasza:
20%
Sötét volt rajban repültek,kb olyan alakzatban mint a dobókockán az ötös ,tehát olyan alakzatban repült az 5db valami,utána jött még 3db az ,hogy pontosan milyen formája lehetett nem tudom,de valószínűleg kerek sajnos sötétben csak a fénycsóvát lehetett látni jól,az viszont érdekes,hogy kb,repülhettek 400-500km/h-val de teljesen hangtalanul ez már jó pár éve volt,annak idején nézegettem a youtubeot és sok ilyen felvétel volt fent (gondolok itt arra,hogy ilyen narancsos színű dolog) de most nem sok hasonlót találtam a youtube-on,szerintem leszedték őket sajnos.
2015. aug. 7. 17:55
 19/25 anonim ***** válasza:

Ilyesmi volt mint ,csak öt darab és nem cikáztak,hanem egy megadott irányba repültek szépen komótosan:

https://www.youtube.com/watch?v=oBLy7yR_fZw

2015. aug. 7. 17:59
 20/25 anonim ***** válasza:
86%
Bírom amikor valaki kijelenti hogy látott repülni valamit és még a sebességét is meg tudta határozni. :D Az emberek nem tudják meghatározni egy ismeretlen méretű tárgy sebességét vagy magasságát, mivel nincs se viszonyítási pontjuk, se tapasztalatuk ebben. Amikor meg pár fénypacáról von le messzemenő következtetést az illető, az már a vicc kategória. :D :D :D
2015. aug. 8. 08:30
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!