Kezdőoldal » Ezotéria » UFO észlelések » Miért nem akar kötni barátságo...

Miért nem akar kötni barátságot UFO az emberrel?

Figyelt kérdés
Ha van egy csomó bizonyíték arra, hogy léteznek és az emberek is küldtek ki iratokat, tényeket az űrbe sok fajta írással, akkor miért nem akarnak? Vagy mit akarnak elérni, miért nem jönnek közel hozzánk, hogy megismerhessük egymást?
2015. júl. 16. 15:41
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
19%
Az UFO azonosítatlan tárgyat jelent, és semmi bizonyíték nincs a létezésükre. Mindez csak urbanlegenda.
2015. júl. 16. 15:47
 2/14 anonim ***** válasza:
97%
Az emberrel?? Ugyan már..melyik értelmes lény akarna barátkozni ezzel a fajjal?! Ha én intelligens űrlény lennék,tuti nem az emberek társaságára vágynék..eleve azzal kezdenék,hogy bezárnak és kísérleteznének.."hogyan működik, mit eszik,mit iszik,meddig él,és hogyan húzhatnánk belőle hasznot"..mert ilyen az ember. Én nem kérnék belőlünk. :)
2015. júl. 16. 16:10
 3/14 anonim ***** válasza:
92%
Én se barátkoznék a primitiv emberiséggel, ha én egy szuperfejlett faj lennék.
2015. júl. 16. 16:11
 4/14 anonim válasza:
97%
Csatlakozok az előttem két válaszolóhoz!
2015. júl. 16. 16:57
 5/14 anonim ***** válasza:
100%
Képzeld, hogy a hangyák évmilliók óta tudják, hogy figyeljük, tanulmányozzuk őket, és mégis hiába küldenek nekünk különféle írásos, rajzos, egyéb üzeneteket, mi a kisujjunkat sem mozdítjuk, hogy kapcsolatba lépjünk velük.
2015. júl. 16. 17:05
 6/14 anonim ***** válasza:
96%
Mi a fenének foglalkoznának egy ilyen fajjal?
2015. júl. 16. 17:31
 7/14 anonim ***** válasza:
76%

Az ufók nem barátkoznak veletek mert a szüleik megtiltották nekik, nánánánáná! Ö... egyébként azért se, mert nem szeretnének összeszedni valamilyen Földi betegségeket.

Ödv, J-ufo az n-ufók közeli rokona.

2015. júl. 16. 17:44
 8/14 anonim ***** válasza:
36%
kerdezo itt az ilyen joker felektol nem fogsz normalis valaszt kapni kar erolkodni. joker=jigsaw egy korabi troll vigyaz vele.
2015. júl. 16. 17:59
 9/14 anonim ***** válasza:
80%
Én anélkül is tudtam ki vagyok, mielőtt válaszoltál volna. Szóval semmi újdonságot nem mondtál, háhá! Egyébként rajtam kívül van még öt kommentelő azoknak írjál. És mondok neked valamit. A 10-es kommentelő azt mondta, hogy kinemálhat téged, és azt is mondta, hogy fárasztó vagy.
2015. júl. 16. 18:07
 10/14 anonim ***** válasza:
91%
Szerintem simán tudnának, ha akarnának, nem kéne ehhez üzengetni, egyszerűen csak nem akarnak, mert az emberiség egy rakás sz.r.
2015. júl. 16. 19:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!