Mijen tárgy lehettet ez szerintetek?
Sziasztok tegnap este kintt ültünk a verandánál és néztük a csilagokat amikor meglátunk egy ilyen fényt ami ment keletről észak felé nem villogott csak ment egyenesen megállt és hírtelen egy kisseb villanás után eltünt.
Kérlek ne nevessetek ki hanem adjatok normális válasszt, it a faluban akinek meséltem mindenki csak legyintett és mondta hogy káprázot a szemem, pedig a férlyem is látta a esetet, neki meg aztat mondták hogy nem szabadna anyit inia mi lehetet ez utánanéztem az interneten szerintem egy repülő csészealj volt mongyuk nem látam tisztán az alakját csak hogy egy fénypont volt edig nem hitdem az ijenekben de most valamiért kicsit felcsígázot az eset szerintetek mi volt lehet nem földi dolog?
utánanéztem, nincs ijen hogy békaember ugye nek akarsz engem átverni?
a kérdésem
-hány faj él a univerzúmban
-vanak olyanok amik roszak és jók
-mejik bolygó a földhöz legközelebi lakható vagy amin laknak
-
-
-
Nem szeretném önt átverni, sajnos semmit nem lehet találni az Anuriánokról neten mivel titkolják létezésüket(pont úgy mint a többi fajt).Az Anuriánok alapvetően békaszerűek és magasságuk 150-160 centiméter körülire tehető, alakváltó képességük úgy jött létre hogy saját DNSüket kicsit manipulálták, a Lumbulábiaiak alakváltásért felelős részét hozzáillesztették a sajátjukhoz viszont ez kicsit hibás maradt:Mivel az Anuriánok imádják a szeszes italokat ezért van hogy a kereskedők a Földön fogyasztanak a bolygójukra szállítani kívánt alkoholból.Ilyenkor ugyan az a hatás éri őket mint bennünket, lerészegednek.Ekkor elvesztik alakváltó képességüket és az eredeti formájukban járják az utakat.Néha észreveszik őket, ilyen eset volt a Lovelandi békaember esete is(érdemes utánnanézni) egy csapat részeg békaember csillagszóróval hadonászott a híd alatt ennyit érdemes róluk tudni a többit majd esetleg máskor elmesélem.
Hány faj él az univerzumban?Ezt nem tudjuk megbecsülni mivel az univerzum végtelen így a fajok száma is végtelen.A Földet megközelítőleg 2000 faj látogatja rendszeresen.
Vannak olyanok amik rosszak és jók?Eme kérdést nem teljesen értem de megpróbálok rá válaszolni, ha nem így gondolta kérem jelezze.Persze vannak olyan fajok kik jó szándékúak,vannak kik rosszak,olyanok is vannak kik semlegesek.
Melyik a Földhöz legközelebbi lakható bolygó?A Mars, a Marson ugyan fejlett civilizáció már nem él, de állatok és növények igen(állatok:kis termetű hüllők,puhatestűek, és a marsi óceánokban pedig halak és szintén puhatestűek/növények:primitív páfrány/moha/zsurló szerű növények s gombák) a bolygó hőmérséklete az egyenlítőnél 30-40 fok télen pedig 25-35 fok körüli, a sarkoknál akár -70 fok is lehet bár arra még nem jártam.Az oxigénszint pedig meglehetősen magas.
Remélem kielégítettem tudásszomját és sok új dolgot megtudott(szinte mindet titkolják így nem sok esély van rá hogy neten talál bármit is ezen dolgokról, én is a földönkívüli barátaimtól szerzem az információkat).
Érdekel engem is, légyszives még majd mondj ilyen történeteket de csak ha igaz bár nagyon annak tűnik úgyhogy ez nem kérdéses.
:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!