Erről az új felvételről mi a véleményetek?
Viszonylag tiszta felvétel és nem is rossz minőségű.
Egy kisfiú készítette Franciaországban, amikor egy tetőn tartózkodott. Persze megy a vita róla mindenhol (Az érdekes, hogy CGI-t senki sem mond) , de kíváncsi vagyok a véleményekre itt is!
https://www.youtube.com/watch?v=BplVpejH41w
George Adamski
Remélem az a sok fényszóró nem egy űrhajóhoz tartozik, mert a videó végén a hátsó leesett.
Vagy lehet az idegen lények rajban szeretnek repülni.
Már csak azt nem értem, miért kivilágítva próbálják elrejteni az űrhajót?
- nem fake. Am bírom mikor valaki beírja hogy 2 perc alatt lehet csinálni ilyet, de még sosem tudta senki teljesíteni ;)
- nem drón ez 100%. Egyébként kicsit óriási drón lenne, ha ennyire látszódik ilyen messziről
Egyébként tudom mi, nem földönkívüli gép, csak kíváncsi voltam hányan írnak téves megoldásokat. Ebből is látszik, hogy a szkeptikusok dögivel tévedhetnek. Még várok tippeket utána elárulom :D
Nem tudom elhinni, hogy ez egy UFO !
-Egyszerűen túl intenzíven világít nagyon sokáig, ahhoz hogy sokan megfigyeljék, de csak egy kisfiú észlelte.
Véleményem szerint ez egy távirányítós játék video némi animációkiegészítéssel. azaz a készítője sok trükköt és hamisítási lehetőséget alkalmazott a videon.
Így nem tudom megállapítani, de az biztos, h egy egy megszervezett videó! A körülmények nagyon hihetetlenek..
Mit keres egy kis rác este a tetőn kamerával a kezében?
Hol az anya? Jó ez nem is lényeg, de pont akkor áll neki pózolni mikor ilyen helyzetben felveheti egy kölyök...
Nem rossz, ki gyanakodna egy gyerekre, h ilyet tervel ki?
Ez szerintem kamu felvétel sajnos!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!