Kezdőoldal » Ezotéria » UFO észlelések » Ha egy quadro-copter-rel...

Ha egy quadro-copter-rel elrepülnék az 51 es körzet fölött, mi történne? Lelőnék a drónt? Mivel?

Figyelt kérdés

2015. jún. 21. 22:27
1 2 3
 21/24 anonim ***** válasza:
Az 51-es körzetben állítólag ez van: [link]
2015. jún. 25. 21:35
 22/24 anonim válasza:
Én annyit tudok az 51-es körzetről hogy a 70-es években titkos repülőkön dolgoztak ott és aki odament mikor visszajött nem árulhatott el semmit senkinek.
2015. jún. 26. 16:56
 23/24 anonim válasza:
2015. jún. 26. 16:57
 24/24 anonim ***** válasza:

Jaj, ne már! Csak az első tíz hozzászólást olvastam el, de az is sok(k) volt!

Ha olyan fontos titkolni valójuk van ott, és nem csak kitaláció az egész, akkor gondolod, hogy egy dronnal megfejthetnéd az évszázad rejtélyét?! Gondolod, hogy erre senki nem gondolt rajtad kívül? Se az őrök, se más "kémek"?

Gondolod, hogy nincsenek felkészülve az ilyesmire?! Nevetséges!

Nem kell ehhez golyó:

1 pillanatok alatt bemérnek téged, és fülön csípnek. Be se kell mérni: még a legális terület en is tudják, hogy hol vagy, de ha már tiltott téren vagy, máris elkapnának. Mellesleg simán el tudom képzelni, hogy előtte zavarják 3 percre a rádiójelet, vagy akármi, és akkor magától pillanatok alatt magától tönkre megy. de más játékszer is van, amivel simán el lehet téríteni, "vakítani" egy ilyen játékot.

2015. jún. 28. 00:08
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!