A kis szürkék tényleg megállapodást kötöttek az 50es években az amerikai kormánnyal, aminek az eredménye a sok titkos black -project, és föld alatti bázisok (dulce,51 körzet, S8)?
Sok helyen lehet erről a megállapodásról olvasni a neten, ki mit gondol róla?
Én azt, hogy kár volt bezárni a diliházat.
Van, akit egyetlen trollkodásért letiltanak, de hogy valaki naponta nyomja a hülyeséget, s még mindig itt van…
Nem nèztem meg a linkeidet.
De.
Tuti,hogy vannak ufo-k.
Gondolj bele......több trilliò naprendszerből nehogy már csak itt legyen èlet.!
Más kèrdès,hogy jártak e valamikor már itt.
Csak egy pèlda.
A t.ö.köm. se hiszi el,hogy a piramisokat ember èpîtette.Majd ilyen kis fa bigyòkon görgettek tőbb száz tonnás köveket...mi?
Mikor ma nincs olyan daru ami 1-2követ megemelne.
Na meg Peruban van egy hely 4000m magasan ahol talàltak 400!!!!tonnàs követ....biztos azt is embetek meg tehenek tettèk oda.:)
Kérdező:A jetiről is ódákat tudnak zengeni,és több tízezer oldal lehet ami róla szól világszerte.
De mind kamu...Sajna az igazság nem mennyiségre kapható.
utolsó:Igen,nyilván te is segítesz a kertedben a hangyáknak homokhalmokat építeni.
#3: Ostoba vagy. Léteznek olyan daruk, amik játszva megemelnek 400, de akár 4000 tonnás köveket is. Ez ma nem kihívás. Ha elhiszed azokat a szövegeket, amik azt bizonygatják, hogy "még mai technikával is képtelenek lennénk erre", akkor bizony hiányosak az ismereteid. Egy piramist, ha megvan hozzá a pénz, pár hét vagy hónap alatt össze lehetne manapság hordani.
Az emberek régen is találékonyak voltak.
"A kis szürkék tényleg megállapodást kötöttek...?"
Meg.
én azt gondolom róla hogy. túl sok
men in black, filmet nézel rólad pedig azt gondolom hogy nincs ki a négy kereked de még három is defektes.. kedves kérdező. xD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!