A kis szürkék tényleg megállapodást kötöttek az 50es években az amerikai kormánnyal, aminek az eredménye a sok titkos black -project, és föld alatti bázisok (dulce,51 körzet, S8)?
Sok helyen lehet erről a megállapodásról olvasni a neten, ki mit gondol róla?

Ahogy végig olvastam a válaszokat, látom sokféle ember irogat ide, de közel a fele nem is a kérdésre válaszolt, még a közelében sem járt, hanem csak provokálós válaszát nyomja.
Jómagam is szkeptikus vagyok, de mivel ez a téma is érdekel sok egyéb között, kiírtam, h ki mit gondol róla, de nem sok használható válasz jött.
Azért aki arra a pár szóra, megerőltette magát, és értelmes választ írt, annak köszönöm!
De a legbugyutább aki itt írt, és kár volt megcsillantania a brilliáns tudását, az aki tagadja h az 51es körzetlétezik!
Hát te kisfiam, elmehetsz vonatkereket pumpálni...

Kérdező, a kérdésből nem azt lehet levonni, hogy szkeptikus lennél...
Azt a "sok titkos" projektet is tényként kezeled. Van 51-es körzet, de az ember technikája nem elég fejlett, hogy bármi Aurora- hülyeséget csináljon. Az űrlények pedig olyan jó technikával rendelkeznek az ilyen bugyuta feltételezések szerint, hogy azt nem hinném, hogy egy logikus lény az emberre pazarolná... Ezek az "elméletek" önmagukat cáfolják.

>Jómagam is szkeptikus vagyok
Nem vagy az. Ha az lennél, ez a kérdés fel sem merült volna benned.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!