Kezdőoldal » Ezotéria » UFO észlelések » Mit tudunk a reptillánok...

Mit tudunk a reptillánok származásáról?

Figyelt kérdés

Sok blogot és weboldalt átnyálaztam, amíg arra nem jutottam, hogy a reptillánok és a pár évmilliókkal élt dinoszauruszok között van egy összekötő kapocs. Nem tudom, hogy észre vetettek e, de a dinoszauruszok a reptillánokhoz hasonlóan a hüllők családjában tartoznak, ez pedig arra enged következtetni, hogy ez nem lehet véletlen. Valószínűsíthető, legalábbis 00,01%-ban, hogy ezek az idegenek egy párhuzamos dimenzióból származhatnak, mert annak az esélye, hogy egy földönkívüli életforma ilyen színtű hasonlóságot mutasson elenyésző.

David Williams a nemes és híres kutató kriptológus írásait is olvastam, melyek nagy hatással voltak rám, sőt így tovább menve rátaláltam Darvoliára, majd később a további írásaira, melyben azt hiszi magáról, hogy ő maga is egy reptillán. Így lassan kezdett összeállni benne a kép, rájöttem arra, hogy ennek a fiatal lánynak az elméjével játszadoztak, végülis azért hitte, hogy ő maga is egy közülük. Ha jobban megnézzük ez a kiscsaj előtte anime rajongó volt kissXsis, To Love-Ru, DxD meg ilyenek. Igazából átbuzerálták az agyát, amit később visszacsináltak, de súlyos mellékhatásként tévképzetei voltak, ami miatt reptillánnak hitte magát. De vajon miért hozom fel ezeket? Hát lássuk csak. Ezek az irdatlanul gonosz lények találomra választanak ki kísérleti alanyokat, melyeken tudatmódosító kísérleteket hajtanak végre, hogy befolyásolni tudják az emberek elméjét és azt látassák velünk, amit ők akarnak. Lásd: Obama elnököt, aki valójában egy hibrid és már egész Amerika felett átvette az uralmat: [link]

Amerika felett már régóta tervezték az uralom átvételt, körülbelül majdnem egy évszázada. Viszont azóta felgyorsultak az események és Magyarországon is megjelentek, mert lássuk be egyre több és több bejelentés érkezik, sőt még fura hangokra is figyelmesek lettek a Budapestiek, viszont őszintén megmondom félek leleplezni a Magyarországgal szőtt terveiket, ezért nem teszem.

Térjünk vissza a miértre: ők valószínűleg azért tévedek erre a bolygóra, mert a saját világuk tartalékait felélték, így aztán nem volt mit tenni keresni kellett egy hasonló bolygót, de mivel nem találtak (néhány reptillán tudós biztatására) belefogtak a transzdimenzionális kísérletekben, melyek nem egyik napról a másikra folytak, hanem évek folyamán eredmények születtek, amikor először megtörtént a "dimenzióugrás" a reptillán kutatók őrjöngtek, viszont aztán találkoztak az emberi tényezővel, és mivel sokan vagyunk nem vehetik fel velünk a harcot, ezért terveik szerint beférkőznek az emberek fejében és önmagunk ellen fordítanak minket.

2015. jún. 3. 15:51
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
(Nocsak, nem tudok a kettes oldalra lapozni)
2015. jún. 3. 18:29
 12/16 A kérdező kommentje:
11 hiszen ott vagy, egyébként ez egy HTML trükk. :D
2015. jún. 3. 18:48
 13/16 anonim ***** válasza:

A reptilián valóban egy gyűjtőfogalom. Elvileg bármely hüllőszerű idegenre használhatnánk, de gyakorlatilag mégsem. Reptilián alatt azokat az Alfa Draconisból származó idegeneket értjük, akiket mindenki ismer itt a Gyakorin is. Másik megnevezésük a reptoid, amit eredetileg csak a Földön élőkre használtak (Így akarták megkülönböztetni őket galaktikus rokonaiktól). Aztán kiderült, hogy az egész dolog bonyolultabb, mint gondoltuk. A neveket már mindenki arra használta amire csak akarta. Szóval már nincs olyan, hogy helyes vagy helytelen megnevezés. Reptoid, reptilián, hüllőlény, gyíkember... Mindegyik jó!

A reptoidok származása egy nagyon bonyolult történet (Mármint a mai földi reptoidoké). Számos elmélet létezik, melyekeből többet is áttanulmányoztam. Véleményem szerint a HH-t irányító reptoidok a Nova Reptiliáról érkezett idegenek és a Földön kifejlődött hüllők hibridjei.

Egy facebook csoportban megpróbáltam rendszertani csoportokba sorolni a reptoidokat. Bár elég felszínesem érintettem a dolgot (Tekintettel léve az olvasók türelmi idejére és informáltsági szintjére), de talán némi segítséget jelenthet az itt lévő, tudásra szomjazó felhasználóknak is.

"A gyíkemberek (reptoidok) rendszerezése nagyon nehéz dolog. A gond ott kezdődik, hogy már a származást se lehet igazán meghatározni. A mindenhonnan összeolvasott dolgokból csináltam egy saját elméletet, mely szerint a reptoidok az Alfa Draconisból érkezett reptilián idegenek és a földi dinoszauruszokból kifejlődött hüllőemberek hibridjei.

Ha maradunk a földi teóriánál, akkor természetesen megkísérelhető a rendszerezés. Tegyük fel hát, hogy a Velociraptorból fejlődtek ki (A másik jelölt a Troodon, de valójában egyik se lehetett a valódi ős. *De mivel szükségünk van egy kiindulási pontra, ezért most maradjunk a raptornál. Mégha abszolút helytelen is a felvetés*). Akkor levezethetjük a dolgokat a raptorig: Dinosauria öregrend / Saurischia rend/ Theropoda alrend / Deinonychosauria alrendág / Dromaeosauridae család / Velociraptorinae alcsalád (A nagyobb rendszertani kategóriákat, mint látható nem tüntettem fel. Az már nagyon sok lenne :D)

A velociraptor fejlődése új szintre lépett és szép lassan kialakult a reptoidok őse. Intelligenciája messze elmaradt a mai pikkelyes barátainkétól, viszont anatómiailag már közel állt hozzájuk.

További besorolás: Anthroposaurinae nemzetség / Anthroposaurina öregnem /Anthroposaurus nem

Az Anthroposaurus nembe több faj is tartozott. Az egymástól elszeparált gyíkemberek eltérő civilizáltsági szinten álltak. Míg egyes fajok megragadt a horda szintjén, addig egy másik már komplex városokat épített (Lemúriai hüllőemberek). Azonban egyik véglet sem maradt fenn… A primitívek kiirtották egymást, a városépítők pedig áldozatul estek az atlantiszi-lemúriai háborúnak.

A kettő közti szinten álló faj maradt fent, ami végül eljut oda, hogy a háttérből uralma alá tudja hajtani az ostoba emberiséget."

2015. jún. 3. 21:52
 14/16 A kérdező kommentje:
#13 Öröm olvasni egy szakértő hozzászólását. Egyébként a blogod olvasva jutottam ezekre a következtetésekre. :D
2015. jún. 3. 22:00
 15/16 anonim ***** válasza:
Fogalmam sincs, hogy miről van szó, de érdekesnek hangzik... (Egyébként én is szeretek összeesküvés-elméleteket gyártani... :D) Amúgy ennek köze lehet azokhoz a felvilágosult szerencsétlenekhez (illuminati)???
2017. jan. 14. 14:03
 16/16 SpilerHUN ***** válasza:

Régi már ez a kérdés de még mindig aktuális!! A reptiliánok közöttünk élnek, szépen lassan mindenhol ott lesznek ahogy a többi idegen faj is.

A Magyar Ufókutató szövetség évek óta foglalkozik a témával és szerintük is már megtörtént az invázió csak sokan nem vesznek róla tudomást!

Én is ismerek reptiliánokat aki pl. egy online hadtestet vezetnek és úgy h egy mmorpgben klánnak álcázzák magukat!!!

A #13-as hszben érdekelne h melyik az a blog ahol a gyíkokról is írnak, ha valaki tudja írja meg pls! :D :D

2017. jan. 16. 14:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!