Miért ilyen finnyásak a reptillánok?
Figyelt kérdés
Szerettem volna csatlakozni hozzájuk, de elutasítottak engem, sőt még az okokat se árulták. Mi lehet velem a baj? Lehet, hogy nem vagyok elég pikkelyes?2015. máj. 15. 09:38
1/11 A kérdező kommentje:
*el
2015. máj. 15. 09:43
2/11 anonim válasza:
Igen. Ha eléggé pikkelyes lennél, akkor elfogadnának de akkor sem mondanák azt hogy azért mert pikkelyes vagy, hanem csak úgy. Egyszerüen csak jönnek az általuk kiválasztott személynek, és beavatják őt titkaikba meg tisztánlátásba. Azt hogy miért, arról sosem beszélnek...
5/11 A kérdező kommentje:
Talán azt majd a következő kérdésben fogom kérdezni :D
2015. máj. 15. 13:11
6/11 anonim válasza:
Ha már úgyis a képzeletedben léteznek, képzeld úgy, hogy mégsem finnyásak és lám, meg is oldódott a probléma.
7/11 anonim válasza:
Szerintem nem bírják az emberi húst!
Ha a pikellyel van a bajuk, arra is van megoldás!
Hívd álmodban a mindentudó rézfaszú bagolyt!
És feltétlenül kérd meg hogy legyél pikellyes hogy csatlakozni tudj a szektához!
Nagyra fogja értékelni!
9/11 VaTa94 válasza:
Mert nem indítottál argóniait egyik elder scrolls játékban sem...
Tisztelettel:
Vata94
semmilyen admirálisa a nemlétező 3.17-ik legénységi kiképző századnak
10/11 verKrumpli9 válasza:
Van egy probájuk amit ha teljesítesz beengednek.
Mindössze annyi az egész hogy levágják a farkadat és ha visszanő akkor igazi reptilián vagy te is.
De sajnos a próbának még csak az első fele sem kivitelezhető minden Földlakó számára...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!