Kezdőoldal » Ezotéria » UFO észlelések » Ha a naprendszeren belül is...

Ha a naprendszeren belül is kifejlődött az élet, ami alatt persze nem a Földet értem, akkor mi lehet még jóval arrébb?

Figyelt kérdés

[link]

Bocs most ezoterikus oldalt nem találtam...

2015. máj. 30. 21:34
1 2
 1/12 Ozmium42 ***** válasza:
29%
Mégis mi lenne? És honnan tudjuk mi?
2015. máj. 30. 21:43
 2/12 anonim ***** válasza:
59%
Még több élet.
2015. máj. 30. 21:59
 3/12 anonim ***** válasza:
0%
Te részeg vagy?
2015. máj. 30. 22:17
 4/12 VaTa94 ***** válasza:
4%
Persze, hogy van élet az Európán mi is ott vagyunk nem?
2015. máj. 30. 22:55
 5/12 anonim ***** válasza:
17%
Nem azért mondom, de szerintem meg szinte biztos, hogy nincs élet az Európán. Ha az élet mindenhol kifejlődne, ahol lehetőség van rá, akkor hemzsegniük kellene körülüttünk az űrlényeknek (lásd: Fermi-paradoxon). De mivel nem hemzsegnek, levonhatjuk a következtetést, hogy az élet egy ritkaság, nem fejlődik ki mindenhol, ahol lehetőség van rá.
2015. máj. 30. 23:01
 6/12 anonim ***** válasza:
56%

Hogy az élet kifejlődhessen, nagyon sok véletlenszerű helyzeteknek kell bekövetkeznie !!! Én is azt vallom, hogy az élet igen is ritkaság valamilyen szinten.

Viszont, abban egészen biztos vagyok, hogy ha van is élet valahol máshol, az evolúció nincs ennyire előrehaladott állapotban, mint a mi esetünkben.

Ezért nem repkednek körülöttünk az Alien-ek.

2015. máj. 31. 01:07
 7/12 anonim ***** válasza:
64%

"Viszont, abban egészen biztos vagyok, hogy ha van is élet valahol máshol, az evolúció nincs ennyire előrehaladott állapotban, mint a mi esetünkben.

Ezért nem repkednek körülöttünk az Alien-ek."

A Fermi-paradoxont ennyire egyszerűen nem lehet megcáfolni. Egypár millió év alatt még viszonylag kezdetleges technikával is be lehet járni a Tejútrendszert. Elég lenne tehát, hogy csak egyetlen felfedező kedvű, nálunk fejlettebb civilizáció legyen az egész galaxisban, ők már eljutottak volna ide, vagy észlelnénk a tevékenységük nyomait.

Az meg teljesen valószínűtlen, hogy az élet azért máshol is jelen van, de valamilyen oknál fogva a Földön jelent meg legelőször a mindenségben. A Tejútrendszer pl. 13 milliárd éve létezik.

2015. máj. 31. 01:14
 8/12 anonim ***** válasza:

Ha érdekel ez a téma, szerintem érdemes elolvasnod ezt a cikket:

[link]

2015. máj. 31. 02:07
 9/12 anonim válasza:

veszélyes pl:. nem fejlödöt ki semi élö lény csak aktériumok az emberek el kapják a betegséget visza jönek a földre és mindenki meg hal vagy a föld nagyrésze ki hal

.

meg persze ot aza sok párhuzamos dimenzio elméletek.

ja és van az hogy minden ember alat ki kirja hogy hány százalékosak a válaszai átlagosan le irnád hogy az enyém menyi elörei kösz.

2015. máj. 31. 11:16
 10/12 anonim ***** válasza:
46%

"Az meg teljesen valószínűtlen, hogy az élet azért máshol is jelen van, de valamilyen oknál fogva a Földön jelent meg legelőször a mindenségben."

Azt te honnan tudod, hogy a Földön jelent meg az élet legelőször ???

Tudtommal, már egy mikroorganizmus is életnek számít !!!

Te belegondoltál, hogy mekkkora univerzumban élsz, és még a mai napig is tart a tágulás ?

Az lehetetlen, hogy egyedül vagyunk, ebben a kimondhatatlanul nagy világegyetemben !!!

Tegnap olvastam, hogy a NASA 2020-ban szondákat küld a Jupiter egyik holdjára az Európára, azzal a feltételezéssel, hogy ott biztos van élet.

2015. máj. 31. 14:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!