Kezdőoldal » Ezotéria » UFO észlelések » A NASA miért titkolja, hogy a...

A NASA miért titkolja, hogy a Jupiter egyik Holdján intelligens élet van?

Figyelt kérdés
2015. ápr. 22. 09:22
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
95%
Milyen titok az, amiről a gyakorin lehet tudni, máshol nem?
2015. ápr. 22. 09:33
 2/16 anonim ***** válasza:
81%
Nem titkolja, mivel nincs rajta. Max èlet lehet az Európán, de az is csak hipotèzis, nincs bizonyìtva.
2015. ápr. 22. 09:50
 3/16 anonim ***** válasza:
80%
Honnan veszed, hogy intelligens? Hipotézis van, hogy élet lehet az Európán, mert tudnak róla, hogy folyékony víz van ott, de ezt nem is titkolják, szokott a médiában szó lenni róla. És ez miért az ezotéria kategóriában van, miért nem a tudományoknál?
2015. ápr. 22. 10:34
 4/16 anonim ***** válasza:
61%
Ha csak annyira intelligens az az élet, mint a Kérdező, akkor nem csodálom, hogy élőlényszámba sem veszik. :D
2015. ápr. 22. 10:52
 5/16 Sexparaszt ***** válasza:
94%

A Jupiternek nincs olyan holdja,amelyen létezik intelligens élet. A Szaturnusznak van,a Titán. A légköre nagyon hasonlít a mienkhez,És a hőmérséklet is viszonylag kellemes. De a Csillagászok szerint ezen is csak létezhetett az élet valamilyen formában. Az Európa,egy repedezett jéggolyó,amely talán folyékony vizű óceánt rejt a felszíne alatt. Ám ez nem jelent semmit,ugyanis a csillagászok megállapították,az Európán életnek semmi nyoma.

A Titánról nem sok mindent tudni, csak annyit amennyit leírtam. Felszínéről szinte semmit nem tudunk,ugyanis folyamatosan narancssárga színű felhők takarják.

Az intelligens élet nálad nem tudom mit jelent, De az Európán esetleg a legunintelligensebb formában jelentkezhetne az élet. Pl.Baktériumók,virúsok.

2015. ápr. 22. 11:25
 6/16 anonim ***** válasza:

te gyerök!

addig írkálsz ki ilyen baromságokat, míg egyszer estefelé pár fekete öltönyös ember látogatóba megy.

2015. ápr. 22. 19:17
 7/16 Sexparaszt ***** válasza:
Most kire céloztál?
2015. ápr. 22. 20:56
 8/16 A kérdező kommentje:
Sexparaszt szerintem neked mondja, ne enged magad vágj vissza neki, én neked drukkolok!
2015. ápr. 22. 21:23
 9/16 Sexparaszt ***** válasza:
Kérdező! Nem akarok itt senkivel vitatkozni,főleg nem ilyen kis apróság miatt :) Amit leírtam az tény!
2015. ápr. 23. 10:10
 10/16 A kérdező kommentje:
Sexparaszt te tudod mit csinálsz, de én a helyedben nem hagynám magam. Egyébként a Jupiter egyik Holdján feltehetőleg intelligens élet van, de a NASA valószínűleg tagadja, mert az amerikaiak maguknak akarják kisajátítani a felfedezést.
2015. ápr. 23. 10:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!