#19 Ez érdekes, de eddig nem mutattál egyetlen megcáfolhatatlan bizonyítékot se. Olyasmivel dobálozol, amit én is tudnék csinálni egy videoszerkesztővel és egy kamerával. Olyasmit mutass, ami kétségkívül az idegenektől származik, addig mindez csupán hit marad. És nem érdekel mit beszél a védelmi miniszter, én is tudok beszélni, de amíg nem tudom a szavaimat hitelesíteni, addig csupán a levegőbe beszélek!
2015. máj. 27. 13:59
22/48 anonim válasza:
20-as! Számodra az sem elég bizonyíték, hogy Kanada volt védelmi minisztere mondja be a tv-ben, ország-világ előtt, hogy vannak UFO-k, akik ide, a Földre járnak? Vedd már a fáradtságot és ne csak nézd, hanem értelmezd is azt, amit Paul Hellyer miniszter mondott! https://www.youtube.com/watch?v=ik8K-hibrUA
Egyébként a szkeptikusoknak bármennyi bizonyítékot is adnánk a kezébe, akkor is azt mondanák, hogy ezek nem bizonyítékok! Még ha a lakásodba is bemennének a falon keresztül a nagyszemű kisszürkék, te akkor is azt mondanád, Hé, miféle ócska trükköket használtok, srácok? Az UFOk-kban való hivés egyrészt hit kérdése a feltárt bizonyítékok alapján, másrészt nyitottság kérdése értelmileg és spirituálisan is. Persze, nem vagyunk egyformák.
2015. máj. 27. 14:01
23/48 anonim válasza:
Joker 2.0! Hülye vagy!
2015. máj. 27. 14:01
24/48 anonim válasza:
22: "Az UFOk-kban való hivés egyrészt hit kérdése a feltárt bizonyítékok alapján, másrészt nyitottság kérdése értelmileg és spirituálisan is. Persze, nem vagyunk egyformák." Mi a fsz köze van a spiritualizmushoz? Ha bejönne egy nagy fehér törpe a szobámba, valószínűleg össze hugyoznám magam, és kérném, hogy vigyenek el! Nekem nem bizonyíték egy demenciás öreg úr története... Kérdés: Miért nem mutat bizonyítékokat róluk? Ha a kormányok ezt titokban akarják tartani, miért hagyták, hogy interjút adjon?:D BIZONYÍTÉKOT KÉREK! MAJD ÉN ELDÖNTÖM UTÁNA, HOGY HISZEK-E ÚGY BENNÜK MINT TE! Bár az már nem hit kérdése lenne, hanem a tények elfogadása. De te csak hitről beszélsz...
2015. máj. 27. 14:06
25/48 anonim válasza:
21-es! "nem érdekel mit beszél a védelmi miniszter, én is tudok beszélni" -
Van egy személy. Úgy hívják, hogy Kanada védelmi minisztere. Te úgy gondolod, hogy ez az ember, aki korábban hivatalos és hiteles ember volt, egy ország miniszterévé nevezték ki hosszú időre, és ő most veszi a nagy marha pléhpofát, és saját magát nevetségessé téve, ország-világ előtt elkezd hamukázni mindenféle láthatatlan és kamu UFO-król, csak azért, hogy had röhögjék már szanaszét magukat az emberek rajta! Ha te normális vagy, akkor nem gondolhatod komolyan, hogy ezt megteszi egy ilyen komoly ember!
2015. máj. 27. 14:11
26/48 anonim válasza:
25: Torgyánt akkor komolyan kellene vennem?
2015. máj. 27. 14:13
27/48 anonim válasza:
26-os! Torgyánnal ne hozd egy közös nevezőre Paul Hellyert! Ő nem olyan pojáca, mint Torgyán!
2015. máj. 27. 14:24
28/48 anonim válasza:
27: Hiszen miniszter volt! Patakyval mi van, ő egy sikeres zenekar frontembere? Viszont a kérdéseimre nem kaptam választ. Mint már mondtam nem vagyok szkeptikus, csak bizonyítékot várok, és tekintélyre hivatkozást nem tartok annak!
2015. máj. 27. 14:30
29/48 anonim válasza:
28-as! Pataki Attila egy híres ember, neki már nem szükséges, hogy ettől is híresebb legyen, mégis fölvállalta, hogy UFO-k márpedig léteznek, mert ő ezt megtapasztalta a saját bőrén!
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!