Kezdőoldal » Ezotéria » UFO észlelések » Miért ennyire elvakultak az...

Miért ennyire elvakultak az UFO hívők?

Figyelt kérdés
Sok UFO hívő még azokat a képeket is elhiszi melyen egyértelműen látszódik a photoshop.Na de miért?
2015. máj. 26. 19:40
1 2 3 4 5
 11/48 anonim ***** válasza:
#9 Linkeld be azokat az ufo-aktákat szeretnék én is megrögzött hoaxos lenni. Egyébként hamarosan jön a #15 55%-os és megmondja a tutit. xdd
2015. máj. 27. 10:25
 12/48 anonim ***** válasza:
0%
Paul Hellyer Canada volt védelmi minisztere beszél az UFO-król https://www.youtube.com/watch?v=ik8K-hibrUA Ha valaki ezt is kamunak titulálja, az menthetetlen..........!
2015. máj. 27. 10:29
 13/48 anonim ***** válasza:
44%
#12 És mi van, ha beszél beszélni mindenki tud, még én is.
2015. máj. 27. 10:35
 14/48 anonim ***** válasza:
Joker 2.0! Ennyire ne legyél már átlátszóan....! :D
2015. máj. 27. 10:37
 15/48 anonim ***** válasza:
Aki nem akar hinni az nem is fog,linkelhet az ember barmit.
2015. máj. 27. 10:37
 16/48 anonim ***** válasza:
44%
De hol vannak az UFO dokumentumok? Nem akarok korán reggel videózni, bazzeg! :D
2015. máj. 27. 10:40
 17/48 anonim ***** válasza:
Mi van már nem akartok cseverészni az idegenekről? Pedig pont olyan hangulatban vagyok. Egy kicsit idegesítő, hogy nem tudtok érdemleges hozzászólni egy kérdéshez, csak azokat a piros pacsikat osztjátok, mint valami ereklyét. Meg rá akartok venni, hogy mozizak, háhá!
2015. máj. 27. 10:55
 18/48 anonim ***** válasza:
44%
Ha nem akartok kommunikálni akkor megyek, ha keresnétek a Póker Magyarországon leszek. Tegnap nyertem 200 kilót!
2015. máj. 27. 11:05
 19/48 anonim ***** válasza:
Joker 2.0! A szkeptikusoknak bármennyi bizonyítékot is adnánk a kezébe, akkor is azt mondanák, hogy ezek nem bizonyítékok! Még ha a lakásodba is bemennének a falon keresztül a nagyszemű kisszürkék, te akkor is azt mondanád, Hé, miféle ócska trükköket használtok, srácok? Az UFOk-kban való hivés egyrészt hit kérdése a feltárt bizonyítékok alapján, másrészt nyitottság kérdése értelmileg és spirituálisan is. Persze, nem vagyunk egyformák.
2015. máj. 27. 11:06
 20/48 anonim ***** válasza:
9: [link] Ezek nem bizonyítékok... Figyelj én nem vagyok szkeptikus, nagy az univerzum máshol is létre kellett jöjjön értelmes életnek. Viszont azt, hogy itt járkálnak ebben nem hiszek, nem tartom lehetetlennek, de nem is fogok hinni egy embernek csak azért, mert ő miniszter/vadászpilóta/böllér volt valamikor... Hol vannak a videó felvételek róluk a technika korában???
2015. máj. 27. 13:52
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!