Miért nem hisznek a földönkívüliekben az emberek?
Én nem arról beszélek, hogy itt vannak közöttünk, hanem arról, hogy máshol is fejlődhetett ki értelmes élet úgy mint a Földön. Lehet hogy csak vízi élőlények, dinoszauruszok, állatok ( illetve ehhez hasonlóak ), de akár nálunk intelligenesbbek is lehetnek. Ki mondta, hogy itt vannak. Az űr elméletileg végtelen, nem?
Tehát miért nem hisznek EBBEN az emberek? ( Abban én sem hiszek, hogy itt vannak közöttünk, oké sci-finek elmegy, de most én komolyan beszélek )
10-es! A kutatók megvizsgálták azokat a kritériumokat, amelyek azt bizonygatják, hogy a Holdra földi technikával leszálltak. És arra a következtetésre jutottak, hogy sem a régi, sem a mai technikával képtelenség a Holdra leszállni. A NASA fotói, melyeken azt lehet látni, hogy a Holdon vannak, mind műtermi fotók, nem valósak. Tehát Amerika átverte az embereket, és nem ez az első eset, amiben hazudik!
Egyébként a Holdra valójában ténylegesen leszálltak, de nem úgy, és nem akkor, ahogyan a hivatalos verzió előadja! Hanem korábban voltak a Holdon egy idegen civilizáció űrhajójával! És majd jóval ezután készítették itt a Földön műteremben az egész Holdra szállást! A szovjetek nem voltak a Holdon, pedig ha űrversenyről beszélünk, akkor a szovjeteknek is le kellett volna szállni a Holdra! Nem tették, mert lehetetlen a földi technikákkal!
"A NASA fotói, melyeken azt lehet látni, hogy a Holdon vannak, mind műtermi fotók, nem valósak. Tehát Amerika átverte az embereket, és nem ez az első eset, amiben hazudik!"
Messziről jött ember azt kiabál, amit akar.
"Egyébként a Holdra valójában ténylegesen leszálltak, de nem úgy, és nem akkor, ahogyan a hivatalos verzió előadja! Hanem korábban voltak a Holdon egy idegen civilizáció űrhajójával!"
Túl sok Sci Fi-t nézel haver! Dobjál már fel pár linket nézzük honnan van az a fene nagy tudásod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!