Kezdőoldal » Ezotéria » UFO észlelések » Miért van az, hogy ebbe a...

Miért van az, hogy ebbe a rovatba nagyrészt olyanok írnak, akik nem is hisznek az ide látogató idegenekben?

Figyelt kérdés
2014. nov. 2. 20:38
1 2
 1/15 Ozmium42 ***** válasza:
68%
Azért, mert a rovat nem a hívők szekértáborainak elszigetelésére szolgál, hanem a kérdések téma szerinti csoportosítására.
2014. nov. 2. 20:39
 2/15 anonim ***** válasza:
69%
Mert akik hisznek benne vagy megtapasztalták már, elüldözték őket az írásaikkal.
2014. nov. 2. 20:40
 3/15 anonim ***** válasza:
45%
Mert szerencsére még többségben vannak a józan emberek. És az oldal szabályzata nem zárja ki a "hitetleneket".
2014. nov. 2. 20:40
 4/15 anonim ***** válasza:
66%
2014. nov. 2. 20:46
 5/15 anonim ***** válasza:
18%

Itt még egy olyan ember sem írt, aki konkrét bizonyítékot mutatott volna.

Linkek vannak csak, amik képekre, videókra, cikkekre irányítanak, de némelyik akkora hoax, hogy elég a címet elolvasni, és már attól elmegy az ember kedve, hogy tovább olvasson!

De ha véletlen bele is olvasol, olyan logikai hibák vannak benne, meg akkora lódítások, hogy később még az erre ráfordított időt is sajnálni fogod.

2014. nov. 2. 20:50
 6/15 anonim ***** válasza:
32%
Én nem vagyok szkeptikus a létezésüket tekintve, mert miért ne, nem tudom bizonyítani, hogy nincsenek. De soha, sehol, egyetlen kicsit is igaznak tűnő hírt sem hallottam. Aki ide ír, és belinkelget mindenféle nyilvánvalóan kitalált jelenségeket, vagy elmeséli, hogy őt bizony elrabolták, azok sem mutatnak ezen túl. Amíg ez nem változik, szerintem a szkeptikus beleszólások sem fognak.
2014. nov. 2. 20:54
 7/15 anonim ***** válasza:
76%

- Mert tudnak olvasni,

- mert kiváncsiak arra, értelmes ember írta-e a kérdést;

- mert van véleménye, amire a kérdés írója kiváncsi (ha nem lenne az, minek kérdezne

- mert abban a tévhitben van (velem együtt), hogy észérvekkel meggyőzhető valaki.

.

Aki csak bólogatást és "neked van igazad" válaszokat akar kapni, az soha, sehol, semmit ne kérdezzen!

Esetleg a tükör előtt önmagát.

2014. nov. 2. 21:13
 8/15 anonim ***** válasza:
45%

Én csak szeretnék hazatelefonálni.

https://www.youtube.com/watch?v=AtdBJ4O9OnU

2014. nov. 2. 21:37
 9/15 L Diablo ***** válasza:
38%

Mert itt többségében olyanok kérdeznek, akiknek nincs logikai képességeik és iskolai végzettségük ezt egyre sűrűbben tapasztalom, igy nem csodálom, hogy egyes válaszírók szkeptikusnak tűnhetnek.

L

2014. nov. 3. 00:04
 10/15 anonim ***** válasza:

Majd fognak.

[link]

2014. nov. 3. 09:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!