Kezdőoldal » Ezotéria » UFO észlelések » Mennyi lehet az ide látogató...

Mennyi lehet az ide látogató földönkívüliek I. Q-ja?

Figyelt kérdés
Ez talán a legérdekesebb kérdés. Az emberi átlagos I.Q az 100. 140-től már tag lehetsz a Menzában, nekem is 160 körül van és alig van 200 feletti, mégis csekélynek érzem magam és a társadalom szemében értelmes embernek nyílvánítottakat. Igaz alig 2%-át használjuk az agyunknak. Az idegeneknél hogy van ez ? Mert nagyon sok UFO igen sok baklövést követ el a csészealjával lást UFO felvételek.
2013. jún. 9. 01:29
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
82%
ha 160-as az iq-d, akkor miért nem tudod, hogy ez a 2 százalék egy buta tévedés, meg hogy az ufo-k iq-ját nem lehet mérni, valamint hogy ekkora iq-val ez a legérdekesebb kérdés? szerintem te hülye vagy.
2013. jún. 9. 01:34
 2/18 anonim ***** válasza:
54%
Szerintem meg hülye.
2013. jún. 9. 02:19
 3/18 anonim ***** válasza:

A technológiai szingularitást néhány évtizeden belül mi is elérjük, attól kezdve nem lesz korlátja az intelligenciának.

Az ufókat meg már rég elérte, ezért lehetnek itt, vagy pedig nincsenek ufók.

2013. jún. 9. 06:08
 4/18 anonim ***** válasza:
78%

160, na persze...

Menjél vissza aludni kisgyerek.

2013. jún. 9. 09:33
 5/18 anonim ***** válasza:
66%

Ja ...160...Én meg egy padlizsán vagyok aki itt a mezőn írogat.Gondolom ezt is elhiszed ,ha ezt az "agyunk 2%-át használjuk" cuccot elhitted.Itt már részletesebben ki lett tárgyalva a téma: http://www.gyakorikerdesek.hu/ezoteria__agykontroll__4208624..

Remélem ért valamit elolvasni.

Poliateista

2013. jún. 9. 09:33
 6/18 anonim ***** válasza:
39%

De különben nem értem miért nem mész katonának!Nem tök mindegy ha fejbelőnek?Mekkora az esélye annak hogy pont azt a hasznos,aktív,éppen használt 2%-ot találják el?Szinte semmi?Akkor meg?Most hogy mondod nekem is megjött a kedvem hozzá.Bár nekem csak ez a kés van a közelkembe.Na mindegy,biztos túlélem ha fejbeszúrom magam...

3...

2...

1...GyERŰŰŰŰNK!!! iht tvvxjmcvn k,vlggggg,* nci54 nnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

2013. jún. 9. 10:16
 7/18 anonim ***** válasza:
62%
Az ezotéria törzsközönségének az IQ-ja összességében sem éri el a 70-et.
2013. jún. 9. 17:00
 8/18 anonim ***** válasza:
96%
Amelyik fajnak annyi esze van,hogy egy ilyen állatkínzó,szarista,rasszista,szemétláda,pusztító,bunkó paraszt fajhoz ellátogasson kb egyenlő a 0 val.
2013. jún. 9. 18:21
 9/18 A kérdező kommentje:

Hát Én nem nevezném, hülyéknek a földönkívülieket, akiket nem az UFO szóval illettem ahogyan azt felrójjátok, mert az mást jelent, de hiába magyaráznám :-)

Az, hogy ide átlagosan 70 I.Q-júak látogatnak nagyjából egyetértek, ez látszik a válaszadók irkálmányaiból is, bár szerintem ez valamivel jobb 80-an talán. Az átlag és annak egy része az egyéni ember pl köztem van különbség, de ezt szintén hiába magyaráznám az I.Q differencia okán :-S.

Az, hogy az emberek agyi kapacitásuk csekély részét nagyjából 2%-át használják ez értelmes emberek körében közismert és nem óhajtok vitát nyitni róla. Az egyik David Icke ébred az oroszlán videojában ez magyarázatra kerül. Akinek hiányossága van ott utánanézhet.

Akkor némi felesleges kitérő után térjünk vissza a földönkívüliek I.Q szintjéhez. Kis szűrkék, Nagy szűrkék, Reptíliánok, Reptoidok, Plejádiak stb mennyi lehet az I.Q-juk vajon ? Olyan amatör ufológusok véleménye is érdekelne, mint 404-es, diator, Adamszki stb.

2013. jún. 9. 19:38
 10/18 A kérdező kommentje:

"Amelyik fajnak annyi esze van,hogy egy ilyen állatkínzó,szarista,rasszista,szemétláda,pusztító,bunkó paraszt fajhoz ellátogasson kb egyenlő a 0 val.

Lehet, hogy csupán kihasználnak minket

2013. jún. 9. 19:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!